reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga I Wzrost Naszych Maluszków

reklama
pryzybela odpowiedz jest prosta bo jesteśmy matkami a jak wiadomo możemy przenosić góry jak dziecko coś potrzebuję lub złego mu się dzieje. Ostatnio na spacerze jak byłam z Roksaną i Sebkiem szedł duży pies bez właściciela to ja wźieła obydwoje na ręce i poszłam szybkim krokiem a Sebek waży 15 kg a Roksana 23 kg i tak szłam jakieś 100-200 m

Dziewczyny mi nie o takie ekstremalne sytuacje chodzilo, bo wiadomo ze w razie zagrozenia uruchamiaja sie sily i zdolnosci ktore ciezko pojac....
Chodzi mi raczej o takie marudzace dzieciaki, bo im sie na przyklad nie chce isc albo jakies fochy maja....;-)

Pryzybela, powiem Ci, że mnie coraz ciężej nosić mlodego, coraz częściej kręgosłup mi wysiada no i wtedy jest lament, bo nie jestem w stanie go podnieść.
A tez słyszałam, ze jak dziecku cos grozi to mamusi adrenalinka mocno pomaga :tak:

reklama
kasiamaj- no to ładnie Kubuś waży:tak::tak::tak:
a ja miałam taki ładny czerwony kombinezon dla małego, ale go nie używałam bo tak na oko wydawał się za duży, ale jak teraz chciałam mu przymierzyć to się okazało, że jest za mały a rozmiar 98:szok::szok::szok: Łukasz ma długi tułów i krótkie nogi, jak bluza jest dobra to spodenki za długie.

Do góry