Asiulinka to wy juz pewnie macie to drugie siedzonko do samochodu co ? nie nosidelko tylko taki fotelik ? prawda ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Asiulinka to wy juz pewnie macie to drugie siedzonko do samochodu co ? nie nosidelko tylko taki fotelik ? prawda ?
Grzes jeszcze jezdzi w foteliku-kolysce (tym pierwszym), ale juz niewiele brakuje i glowka mu zacznie wystawac.
Jak zacznie pewniej siedziec (za jakis miesiac lub dwa) przesadzimy go do fotelika Macka (ma taki od 9 kg), a jemu kupimy nowy.
Ale fotelik Grzesia jest juz "na stale" przymocowany w naszym samochodzie -dla mnie jest za ciezki, zebym Grzesia targala w foteliku na nasze 4 pietro (bez windy).

moj maly duzy sie urodzil 5020
O matko! Ale musialas miec brzuszek, a wlasciwie to chyba brzuchol;-)
. A rodzilas to chyba cesarka?
witam kluseczki z tych naszch dzieciaczkow moj maly duzy sie urodzil 5020 a teraz wazy 9 kilo na poczatku byl strasznie gruby teraz sie wyciagnal nosi ubranka 80 :-)
jejku nie wyobrażam sobie zebym miała urodzić tak duze dziecko
To mój Grześ wydawał mi sie dużybo prawie 4kg
brzuch to miałam ogromny nikt nie wiedział ze on będzie taki duży tym bardziej ze jestem niska i urodziłam go normalnie ciężko było ale dostałam kroplowke i po 6 godzinach sie urodziłO matko! Ale musialas miec brzuszek, a wlasciwie to chyba brzuchol;-)
. A rodzilas to chyba cesarka?
Moj Grzes tez sie wyciagnal troche -wg tesciowej, bo ja tam roznicy za bardzo nie widze (jedynie po ubrankach).