reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga naszych bobasków ;)

reklama
dzieki trini
moja nie wymiotuje ładnie je mozna powiedziec tylko mało
bo 4-5 posiłków po 100ml. no ale jak mówicie ze jes dobrze to
sie ciesze
poza tym ja sie cały czas boje aby nie przekarmic i za mocno nie rozciągnąc jej brzuszka
aby w przyszłości nie miała problemów z wagą bo czytałam ze to jak jest niemowle karmione ma wpływ
na jego wage i problemy z otyłością w przyszłości.
Tak mnie nastraszyli i boje sie tego jak ognia bo
nie chce aby przezywała takie katusze jak jej mama.

po urodzeniu 3150
3 doba 2870
potem chyba po 12 dniach od urodzenia 3350
21 czerwca 4680
dziś czyli po 7 dniach 4940 ( miesiąc i 16 dni)
Rośnie! :)

nie wiem. ja zawsze miałam tendencie do nadwagi a mąz skolei
moze wciągac słodkie kilogramami i nic wiec wole nie zostawiac tylko genom bo jak moje w przewadze to porazka
wiec troszke tym karmieniem moze mi sie uda jej pomóc

Marysia:

waga urodzeniowa 3600
waga najniższa 3440
waga przy wypisie 3520
dziś - 24 dni - 4520!!!!

acha i głowka 38 cm a przy urodzeniu 33 cm

reklama
Do góry