reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

waga,zdrowie i rozwój naszych pociech

Sandrik- my na basen mamy huggiesy- są super ale kupy nigdy nie robiliśmy do nich:) jednak wydaje mi się że wyłapia co trzeba. Są bardzo przyjemne, mięciutkie i na rzepy z boku jakby była jakaś wpadka to nie będziesz dziecku nóg na całej długości w kupie babrać bo pieluchy na basen rosmanowskie (dostałam kilka od siostry po jej maluchach) są wkładane jak majtki i mega jakieś takie twarde i sztywne.

reklama
jak widzę, że Fifol z dnia na dzień nabywa nowe umiejętności to, aż się nadziwić nie mogę :tak:pozycja na brzuchu, kiedys była tragedią, a teraz tylko tak chce się bawić, wyczaił, że jak sie przeturla przez pokój pod donice z kwiatkiem i później w nią kopnie, to liście się ruszają i można je szarpać:baffled:-no mama nie jest zadowolona, ale cóż:-) ostatnio leżał sobie w łóżeczke, więc obrócił się na bok, uniósł głowę, złapał za obijak i zaczął się podnosić:szok:...nie obejrzymy się a nasze dzieciaki będą biegały;-)

Panziorka u nas rano nim wstaniemy widzę tylko jak cały baldachim lata nad łóżeczkiem, młody nawet nie kwęknie że już nie śpi tylko wywija nim na wszystkie strony:)

U mnie też bajdachim idzie w ruch:-) a gorzej jak ciągnie za ochraniacz.ogolnoie wszystko zaciaga sobie ma glowe koce czy pieluchy i boje sie zeby sobiee krzywdy nie zrobila. Zakrwa sie i czeka jak ,ktos jej zrobi 'a kuku' :)

zebow ni ma.

Panziorka moj gwiazda tez lubi zmieniac pozycj co chwila, taka mala wiercipieta jest z niej:-) właśnie przed chwila czytajac o wyczynach twojego skarba zauważyłam katem oka jak młoda dźwiga sie chytajac za mate(to 'rusztowanie na ktorym wieezsaza sie zabawki)), hedeh.

aaha nauczylysmy ja z siostra pokazywac 'nie nie nie' jak to fajnie wyglada :) jak macha glowa i smieje sie w glos.

Ostatnia edycja:
Witam, my po szczepieniu. Jestem w szoku, pierwszy raz młody nie płakał!!! Zrobił się czerwony jak burak i nie podjął walki;) Trochę odespał a teraz zabawa na całego.
Waga 8980, długość 73,5, główka 43,5, klatka 46. Kawał chłopa:)

kasikd ale długo chłop z Twojego synka, brawo :-D
panziorka ale Fifol zdolny, tak trzymać:tak:
emotion twoja Anitka też utalentowana, wklej chociaż jedno zdjęcie Córy, plizzz ;-)

U nas dopiero obracanie na boczki i obracanie się po osi, tylko w lewo :-p, podnoszenie dupki w pozycji leżącej i tyle, no i ulubione hopsi hopsi-skakanie na nóżkach, coś czuję, że młody tak jak ja i tata pójdzie od razu na nogi pomijając raczkowanie.

W święta ważyliśmy Dorotkę i wyszło, że waży ok. 8kg. A dziś do niej zaglądam a ona w łóżeczku na czworaka. Nie jestem na to gotowa ;)

My już po dzisiejszej kontroli:) Morfologia ok. Ważymy 8,5kg i mamy 64cm:)
Delikatna biegunka się pojawiła i Pani Dr przepisała Enterol, oby szybko przeszło...wiem nawet po czym, bo sama mam bóle żołądka...

reklama
Do góry