reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
No racja - w końcu to nasze spotkanie - ja do tego czasu muszę popracować nad niecycoleniem.
i to ostro bo nie ma tłumaczenia bo ja karmie:-p:-p:-p
MARTYNKA zgadzam sie w zupelnosci To my mamy sie bawic a oni dziecmi zajmowac hihihi

Moj G zawsze fajnie sie Oliwka zajmuje wiec na takich wyjazdach to on jest bardzo pomocny
Kurcze musze kase zbierac Tylko jak Jak czlowiek nie ma z czego odlozyc No ale do czerwca jeszcze troche czasu

spoko loko ja tam też nie mam nic przeciwko G. A co do kasy prosta sprawa będa zwroty podatkowe:-p:-p:-p

KOBITKI NO KURDE NIE MACIE ŻADNYCH FAJNYCH MIEJSC???? TOC TRZEBA WYBIERAĆ JUŻ TROCHĘ NAS BĘDZIE WIĘC TRZEBA SZUKAĆ!!!!!

Czarna najlepsze to byłoby miejsce z domkami letniskowymi w jakimś ośrodku.
Bo i ognisko można zrobić i pewnikiem jakiś grill czy boiska do gry będą.

Ja zobaczę w jednym miejscu, ale nie daję gwarancji na 100%.

Fajnie ze nie macie nic przeciwko G :-)
CZARNA oo to dalas mi dobry pomysl Musze moje pity poszukac Tzn jeden mam gdzies w papierach Potrzbuje z tej pracy No mam nadzieje ze zalatwie to jak najszybciej to i kasa bedzie szybciej

Dziewczyny jesli mozna to poszukajcie cos nie drogiego

ja mogłabym na Kaszubach poszperać, poszukać i popytać znajomych, ale to nijak się ma do centralnej Polski, większość miałaby daleko

reklama
Do góry