reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Ja nie wiem czy oplaca sie jako tako w typowo turystycznych miejscach rezerwowac, bo i tak zwiedzac nie bedziemy, a wiadomo jakie sa ceny w sezonie i ciut przed;-) Chociazten Borsk bardzo fajnie wyglada:tak: ja dzisiaj zadzwonie sie zapytac kuzynki gdzie to nibyfajne miejsce;-)

no mi tez wyszedł jakis dziwny post w odp do Minisi:baffled::baffled::baffled:
Dorotka dla mnie za daleko;-) Jak pisałam max 300km:tak::tak:

Magda to sie dowiedz i pisz;-)

Może wybierzmy rejon i na nim sie skupmy:tak::tak: wtedy nawet łatwiej w necie szukać:tak::tak:

A ja mysle ze to Błażejewko to jakies sprawiedliwe rozwiązanie. Nikt by nie miał za daleko. Borsk dla mnie ok, ale dla tych z południa na pewno za daleko. Chyba trzeba faktycznie pomyslec o czyms w miare centrum Polski żeby było ok.

ja tak mysle ze moze tak poznan - konin - kutno ten sam srodek polski.coprawda magda by miala za dobrze no ale niech jej bedzie :p
Patrycja u mnie jest tego mnostwo.nawet jedno ma moja kolezanka takie gospodarswo agroturystyczne kolo pszczewa.nigdy tam nie bylam tak naprawde wiec nie wiem jak to wyglada.tyle ze pewnie cena tez by byla wtedy dla nas inna :)
http://dawmid.spanie.pl/
to jest wlasnie to mojej kolezanki.ale tam chyba jest za malo miejsc:(
to jest kolo Pszczewa. i tylko to juz teraz wszystko powinno sie rezerwowac bo zaraz moze byc juz wszystko pozajmowane.
aha jest jeszcze jedno miejsce kolo Miedzychodu.to jest dom plus konie, miejsce na ognisko, kominek i takie tam.

reklama
Uuuuu :-D ale ofert - fajnie miejsca znalazłyście dziewczyny.
Teraz to można wybierać i przebierać - i wcale nad morze czy w góry nie trzeba jechać, bo są miejsca niedaleko do spędzania cudnego wypoczynku.

Do góry