też bym się bardzo chętnie z Wami spotkała ale wszystko zależy od miejsca, ponieważ Alicja ma chorobe lokomocyjną podobno dziedziczne po mnie, tylko że znacznie silniejszą od mojej i u nas przejechać 20-30 km to nielada wyczyn- często do mojej mamy jedziemy z 4 przystankami a i tak nie zawsze się udaje :-(
reklama
kasia termin chyba juz jest ustalony większość obstawia 3 czerwca![]()
W takim razie mi pasuje :-)
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
No my sie tez piszemy :-) Mam nadzieje ze fundusze pozwolą :-)
A który termin myslicie bardziej?? Majowka czy Boze Ciało?? Mi chyba bardziej BC by pasowało. Tylko nie wiem czy wszyscy dostaną piątek wolny?? A znowu majowka jest sobota, niedziela, poniedziałek, wiec tez nie za fajnie. Chociaz za sobote bedzie sie nalezał dzien wolnego, wiec mozna wtorek wziązc i ma sie tez 4 dni :-) Tak czy siak wole BC
A co do miejsca to mysle ze okolice Łodzi, Włocławka czy cos to sprawiedliwe rozwiązanie. Ten Ciechocinek tez super wyglada i mi sie podobał jeszcze ten osrodek w Kórniku co Dominika pisała.
A który termin myslicie bardziej?? Majowka czy Boze Ciało?? Mi chyba bardziej BC by pasowało. Tylko nie wiem czy wszyscy dostaną piątek wolny?? A znowu majowka jest sobota, niedziela, poniedziałek, wiec tez nie za fajnie. Chociaz za sobote bedzie sie nalezał dzien wolnego, wiec mozna wtorek wziązc i ma sie tez 4 dni :-) Tak czy siak wole BC
A co do miejsca to mysle ze okolice Łodzi, Włocławka czy cos to sprawiedliwe rozwiązanie. Ten Ciechocinek tez super wyglada i mi sie podobał jeszcze ten osrodek w Kórniku co Dominika pisała.
Ostatnia edycja:
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
ja tez sie pisze na spotkanie i tez pasuje mi 3 czerwiec
Ale ja do ciechocinka mam 380 km Ponad 7 godzin jazdy
A ja bez samochodu wiec to chyba dla mnie zadaleko :-(
Ale ja do ciechocinka mam 380 km Ponad 7 godzin jazdy
A ja bez samochodu wiec to chyba dla mnie zadaleko :-(
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
sorki za post pod postem A moze LODZ ??Do niej mam 250 km
Do Woclawka 360 to troche tez daleko :-(
A moze ta Lodz wiekszosci bedzie psaowac????????
Do Woclawka 360 to troche tez daleko :-(
A moze ta Lodz wiekszosci bedzie psaowac????????
Dorotka prawda jest taka ze wszystkim niedogodzimy:-
-
-( jakby była lódź to dziewczyny z nad morza mają prawie 400

Co do terminu to ja się piszę tylko na 3 czerwca bo jak wspomniałam Niki ma wycieczkę i wraca 30 kwietnia późnym wieczorem

Co do terminu to ja się piszę tylko na 3 czerwca bo jak wspomniałam Niki ma wycieczkę i wraca 30 kwietnia późnym wieczorem

Martynka1987
Ja mam tak:
Ciechocinek - 230km
włocławek - 270km
łódź - 370km
Kórnik to 360km
Prawda jest taka że sie wszystkim nigdy nie dogodzi, dlatego musimy wybrac w miare sprawiedliwie, zeby mniej wiecej było ok :-)
Na pewno to musi byc takie miejsce zeby był łatwy dojazd pociagiem lub jakims pks'em bo nie wszystkie zmotoryzowane. No i na pewno odpadają okolice gór i morza, wiec patrzmy w miare w centrum. Dorotka to tez szukaj jakis osrodków fajnych i proponuj linki :-)
Ciechocinek - 230km
włocławek - 270km
łódź - 370km
Kórnik to 360km
Prawda jest taka że sie wszystkim nigdy nie dogodzi, dlatego musimy wybrac w miare sprawiedliwie, zeby mniej wiecej było ok :-)
Na pewno to musi byc takie miejsce zeby był łatwy dojazd pociagiem lub jakims pks'em bo nie wszystkie zmotoryzowane. No i na pewno odpadają okolice gór i morza, wiec patrzmy w miare w centrum. Dorotka to tez szukaj jakis osrodków fajnych i proponuj linki :-)
reklama
Martynka1987
Dziewczyny no to szukajcie jakis fajnych osrodków itp i dawajcie linki :-) Tylko cos w miare tanie a nie :-)
Podziel się: