reklama
mirabelka73
Październikowe mamy'08
dla mnie bomba, cena ok, nastawieni na pobyty z dziećmi, no i pociągiem dojadę ;-):-)
no i mogłybyśmy sobie zaśpiewać "na deptaku w Ciechocinku....lala"
moi rodzice byli w sanatorium w tej miejscowości dwa lata temu, dużo zieleni, park, łabędzie i mnóstwo oswojonych wiewiórek
no i mogłybyśmy sobie zaśpiewać "na deptaku w Ciechocinku....lala"
moi rodzice byli w sanatorium w tej miejscowości dwa lata temu, dużo zieleni, park, łabędzie i mnóstwo oswojonych wiewiórek
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
ja tez jestem za tym aby to gdzies bylo w centrum Polski Choc i tam bede mala strasznie dlaleko No ale z mojego slaska to chyba wszedzie mialabym daleko .
Pozniej sobie zobacze te linki co powklejalyscie
Pozniej sobie zobacze te linki co powklejalyscie
Hmm! Ciechocinek - ja jestem za
, a tak na poważnie, to w Borsku byłam kiedyś na studiach z koleżankami, bardzo fajne miejsce. Chyba nawet w tej czarnowodziance mieszkałyśmy (ach wspomnienia ;-))
Mi nic takiego do głowy nie przychodzi, bo ja to nad morze albo do Karpacza jeździłam. Chyba najlepiej najpierw skoncentrować się na konkretnym miejscu, województwie, bo tak to się chyba nie dogadamy
, a tak na poważnie, to w Borsku byłam kiedyś na studiach z koleżankami, bardzo fajne miejsce. Chyba nawet w tej czarnowodziance mieszkałyśmy (ach wspomnienia ;-))Mi nic takiego do głowy nie przychodzi, bo ja to nad morze albo do Karpacza jeździłam. Chyba najlepiej najpierw skoncentrować się na konkretnym miejscu, województwie, bo tak to się chyba nie dogadamy

Ja to bym najpierw ustalila kto sie pisze na ten wyjazd, jak bedziemy wiedzialy w jakim miescie ktora mieszka, mozna by wybrac taka miejscowosc zeby bylo w miare po rowno
(chociaz ze mna bedzie najgorzej;-)
) Nie wazne jaka miejscowosc, nie jedziemy zwiedzac tylko sie spotkac, poplotkowac i napic sie razem....kawy

(chociaz ze mna bedzie najgorzej;-)
) Nie wazne jaka miejscowosc, nie jedziemy zwiedzac tylko sie spotkac, poplotkowac i napic sie razem....kawy

Magda "kawy"

No więc:
Jak pierwsza na liście sie wpisuje
Czarna z ogonkami

Ja się powtórze jade wszedzie ale nie dalej niż 300km warunek M

Ciechocinek mi odpowiada jeszcze tam nie byłam

Ps Zróbmy Liste wybierzmy region i działajmy!!!! bo chyba nas trochę będzie więc czas nagli

No więc:
Jak pierwsza na liście sie wpisuje
Czarna z ogonkami

Ja się powtórze jade wszedzie ale nie dalej niż 300km warunek M

Ciechocinek mi odpowiada jeszcze tam nie byłam

Ps Zróbmy Liste wybierzmy region i działajmy!!!! bo chyba nas trochę będzie więc czas nagli

reklama
I ja się powtórzę. Jeśli to będzie majowy lub czerwcowy weekend, to bedziemy w czwórkę.
kasia termin chyba juz jest ustalony większość obstawia 3 czerwca

Podziel się: