reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
dla mnie bomba, cena ok, nastawieni na pobyty z dziećmi, no i pociągiem dojadę ;-):-)
no i mogłybyśmy sobie zaśpiewać "na deptaku w Ciechocinku....lala"
moi rodzice byli w sanatorium w tej miejscowości dwa lata temu, dużo zieleni, park, łabędzie i mnóstwo oswojonych wiewiórek

ja tez jestem za tym aby to gdzies bylo w centrum Polski Choc i tam bede mala strasznie dlaleko No ale z mojego slaska to chyba wszedzie mialabym daleko .
Pozniej sobie zobacze te linki co powklejalyscie

Hmm! Ciechocinek - ja jestem za :-D, a tak na poważnie, to w Borsku byłam kiedyś na studiach z koleżankami, bardzo fajne miejsce. Chyba nawet w tej czarnowodziance mieszkałyśmy (ach wspomnienia ;-))
Mi nic takiego do głowy nie przychodzi, bo ja to nad morze albo do Karpacza jeździłam. Chyba najlepiej najpierw skoncentrować się na konkretnym miejscu, województwie, bo tak to się chyba nie dogadamy :sorry2:

Ja to bym najpierw ustalila kto sie pisze na ten wyjazd, jak bedziemy wiedzialy w jakim miescie ktora mieszka, mozna by wybrac taka miejscowosc zeby bylo w miare po rowno:tak:(chociaz ze mna bedzie najgorzej;-):cool2:) Nie wazne jaka miejscowosc, nie jedziemy zwiedzac tylko sie spotkac, poplotkowac i napic sie razem....kawy:cool2::cool2:

Magda "kawy":-p:-p:-p:-p
No więc:
Jak pierwsza na liście sie wpisuje
Czarna z ogonkami:-p:-p:-p

Ja się powtórze jade wszedzie ale nie dalej niż 300km warunek M:tak::tak:
Ciechocinek mi odpowiada jeszcze tam nie byłam:-p:-p

Ps Zróbmy Liste wybierzmy region i działajmy!!!! bo chyba nas trochę będzie więc czas nagli:tak::tak::tak:

Czarna "kawy" -a co ty bys chciala pic:-p:cool2:

Ja tez sie pisze na 100% na spotkanko, z moimi dwoma malymi ogonkami, i trzecim wiekszym:-D
to juz nas jest dwie;-) teraz czas na reszte

reklama
Do góry