reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dorota a Ty wczesniej pisałas ze nie wiesz ile u was go bedzie, ale przeciez za samo dziecko dostajecie zwrot cos koło 1100zł

Ja sie nie znam i nie wiem ile tego zwrotu bedziemy mieli .No ale jeszcze muze dostac pita i G pita i zaniesc do babki co as rozlicza i sie dowiem ile tego bede miala.Planuje pod koniec lutego najpozniej zaniesc rozliczenie do urzedu Bo i na ta kase sie troche czeka No i tez chyba jak wiekszosc planuje z tego wziasc na nasz wyjazd.

reklama
Chyba ten za 140?? Co Ty na to Aga??

a który za 140 jest wolny:confused:

Ja mam nadzieję że babka nie bedzie robić problemów bo chce sie z nią umówić na wpłate koło 12 lutego wtedy większość bedzie po wypłacie:tak::tak:. Gorzej jak będzie chciała już zaraz!!!!

I powtórzę słowa Magdy różne są sytuację losowe, ale jak chcemy sie spotkać trzeba decydować teraz!!! Bo aby mieć zapewnione miejsce trzeba wpłacić zaliczkę. Nikt za nikogo nie będzie wykładał, fakt jakos tak wyszło że to Ja akurat rezerwuję ośrodek ale zarezerwuje tylko te domki gdzie będzie wpłata reszta sorry ale już sobie możecie załatwiać na własną rękę. No chyba że się dogadacie z osobami z którymi dzielicie domki, ale mnie to już broszka:cool2:

3 szt --Największy domek pokój dzienny z aneksem kuchennym jest tu wersalka,dwie sypialnie-pięć łóżek pojedyńczych cena 210 za domek za dobę mam trzy takie domki
3X 2+5=21
1)Kasia + Mirabelka.
2).Malena + Magdziunia + Dorotka
3)Wolne
3szt dwu osobowe,w jednym są dwa łóżka pojedyńcze,w dwóch po jednej wersalce cena 80 zł za domek,ten domek to mały pokoik ,łazienka na zdjęciu na stroni widać ten pokoik z drzwiami otwartymi do łazienki,drzwi są ścięte po skosie
3X2=6 (tu oczywiście może być małżeństwo + dziecko)
1).Lilunia z wersalka
2)Mama Maksa
3)Martyna z wersalka
1szt domek w pokoju dziennym wersalka w sypialni wersalka jedno lub dwa łóżka pojedyńcze cena 120 doba (tu chyba się omyliła i zapomniała wpisać aneks ale nie jestem pewna)
1 X2+2=4
wolne
1 szt piętro domku wymienionego wyżej wejscie niezależne z ładnym zadaszonym tarasem są tam dwa pokoje z aneksem kuchennym na korytarzu w jednym pokoju wersalka,w drugim wersalka i łóżko pojedyńcze cena 140 doba
1 X 2+3=5
1)Magdasf +Ppatqa

1 szt domek z aneksem,wersalką i sypialnią z dwoma pojedyńczymi łóżkami cena 140 doba
1 X 2+2=4
1)Czarna
1szt domek drewniany anek kuchenny jeden pokój w którym znajduje się wersalka i dwa pojedyńcze łóżka cena 100 zł
1 X 2+2=4
wolne

Przepisałam mam nadzieję ze nie bedzie problemów na miejscu ze za dużo osób do jednego domku.

Dostałam odp od babki Ze wpłata zaliczki od całosci 30% jak najszybciej od momemtu zatwierdzenia rezerwacji. A ilość domków mam podać w przyszłym tyg. Więc dziewczyny nie jest lekko:)))

A ten na czerwono zaznaczony - pstrokaty nie jest wolny??

toć pod każdym zajetym jest napisane kto zarezerwował :
1 szt domek z aneksem,wersalką i sypialnią z dwoma pojedyńczymi łóżkami cena 140 doba
1 X 2+2=4
1)Czarna

Ok aby nie było nie domówień:

3 szt --Największy domek pokój dzienny z aneksem kuchennym jest tu wersalka,dwie sypialnie-pięć łóżek pojedyńczych cena 210 za domek za dobę mam trzy takie domki
3X 2+5=21
1 domek)Kasia + Mirabelka.
2domek).Malena + Magdziunia + Dorotka
3domek)Wolne

3szt dwu osobowe,w jednym są dwa łóżka pojedyńcze,w dwóch po jednej wersalce cena 80 zł za domek,ten domek to mały pokoik ,łazienka na zdjęciu na stroni widać ten pokoik z drzwiami otwartymi do łazienki,drzwi są ścięte po skosie
3X2=6 (tu oczywiście może być małżeństwo + dziecko)
1 domek).Lilunia z wersalka ZAJĘTY
2domek)Mama Maksa ZAJĘTY
3domek)Martyna z wersalka ZAJĘTY

1szt domek w pokoju dziennym wersalka w sypialni wersalka jedno lub dwa łóżka pojedyńcze cena 120 doba (tu chyba się omyliła i zapomniała wpisać aneks ale nie jestem pewna)
1 X2+2=4
wolne

1 szt piętro domku wymienionego wyżej wejscie niezależne z ładnym zadaszonym tarasem są tam dwa pokoje z aneksem kuchennym na korytarzu w jednym pokoju wersalka,w drugim wersalka i łóżko pojedyńcze cena 140 doba
1 X 2+3=5
1)Magdasf +Ppatqa ZAJĘTY

1 X 2+2=4
1)Czarna ZAJĘTY

1szt domek drewniany anek kuchenny jeden pokój w którym znajduje się wersalka i dwa pojedyńcze łóżka cena 100 zł
1 X 2+2=4
wolne

My jedziemy na 100% i zaliczke wpłacimy na pewno :tak:

A co do chetnych i domków to tak:
1)Czarna79 100%- 2+3
2)Magdasf 100% 2+2
3)Lilunia83? 2+1
4)Kasia1978 100% 2+2
5)Martynka1987 2+1
6)Dorota123456789 2(1)+1
7)Mirabelka 100% 2(1)+2
8)Ppatqa 100% 2+1
9)Blond_20 1(2) +1
10)Magdziunia 100% 2+1
11)Agamir? 1+2
12)Ustinja? 2+1

13)Malena81 99% 2+2
14)Mama Maksa 100% 2+1
15) Kaka 1+1
16,17) Marma i Wesolutka pod znakiem ??????

A Wanilia albo Aniaaa zagladałyscie tu?? Ciekawe co u Moli np. i czy byłaby chetna albo Kate :cool2:, ?? Kto jeszcze tak wiecej pisał?? Trina? Co u niej??

Dobra Domki:
Dziewczyny na czerwono się nie okresliły co do domku. Kaka i Agamir moze ten za 120zł?? :tak:

Wolne zostały:
1 domek za 210zł - do podziału na 3 - czyli 2 sypialnie + wersalka w pokoju z aneksem (6os)
1 domek za 120 - sypialnia 2os + wersalka w pokoju (z aneksem??) (4os)
1 domek za 100 - jesli dobrze rozumiem 1 pokoj 4os?? Wersalka + 2 łozka i aneks. (4os)

Ewentualnie zostaje jeszcze wersalka w pokoju z aneksem w domku Mirabelki i Kasi :tak: (2os)

No i Lilunia ty pisałas ze zostajecie tylko na 1albo 2 doby?? Moze jakby to była 1 doba wtedy moglibyscie sie dokoptowac do kogos jakby ktos chciał jednak ten domek 2 osobowy jeszcze?? Z reszta nie wiem!

Dziewczyny okreslajcie sie jak chcecie jechac! A z zaliczkami to nie wyjda jakies kosmiczne kwoty, policzcie sobie wasz domek za 3 doby (np. 80*3) i z tego 30% to wychodzi w tym przypadku np. 72zł, wiec nie tak zle...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry