3 szt --Największy domek pokój dzienny z aneksem kuchennym jest tu wersalka,dwie sypialnie-pięć łóżek pojedyńczych cena 210 za domek za dobę mam trzy takie domki
3X 2+5=21
1)Kasia + Mirabelka.
2).Malena + Magdziunia + Dorotka
3)Wolne
3szt dwu osobowe,w jednym są dwa łóżka pojedyńcze,w dwóch po jednej wersalce cena 80 zł za domek,ten domek to mały pokoik ,łazienka na zdjęciu na stroni widać ten pokoik z drzwiami otwartymi do łazienki,drzwi są ścięte po skosie
3X2=6 (tu oczywiście może być małżeństwo + dziecko)
1).Lilunia z wersalka
2)Mama Maksa
3)Martyna z wersalka
1szt domek w pokoju dziennym wersalka w sypialni wersalka jedno lub dwa łóżka pojedyńcze cena 120 doba (tu chyba się omyliła i zapomniała wpisać aneks ale nie jestem pewna)
1 X2+2=4
wolne
1 szt piętro domku wymienionego wyżej wejscie niezależne z ładnym zadaszonym tarasem są tam dwa pokoje z aneksem kuchennym na korytarzu w jednym pokoju wersalka,w drugim wersalka i łóżko pojedyńcze cena 140 doba
1 X 2+3=5
1)Magdasf +Ppatqa
1 szt domek z aneksem,wersalką i sypialnią z dwoma pojedyńczymi łóżkami cena 140 doba
1 X 2+2=4
1)Czarna
1szt domek drewniany anek kuchenny jeden pokój w którym znajduje się wersalka i dwa pojedyńcze łóżka cena 100 zł
1 X 2+2=4
wolne
Przepisałam mam nadzieję ze nie bedzie problemów na miejscu ze za dużo osób do jednego domku.
Dostałam odp od babki Ze wpłata zaliczki od całosci 30% jak najszybciej od momemtu zatwierdzenia rezerwacji. A ilość domków mam podać w przyszłym tyg. Więc dziewczyny nie jest lekko

))