reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ok czyli wysyłam potwierdzenie rezerwacji o to domki i osyby w nich mieszkające.

3 szt --Największy domek pokój dzienny z aneksem kuchennym jest tu wersalka,dwie sypialnie-pięć łóżek pojedyńczych cena 210 za domek za dobę mam trzy takie domki
3X 2+5=21
1 domek)Kasia + Mirabelka. ZAJĘTY 100% zaliczka w wysokosci 30 %=189zł (całość za 3 doby)
2domek).Malena + Martyna + Dorotka ZAJĘTY zaliczka w wysokosci 30 %=189(całość za 3 doby)

3szt dwu osobowe,w jednym są dwa łóżka pojedyńcze,w dwóch po jednej wersalce cena 80 zł za domek,ten domek to mały pokoik ,łazienka na zdjęciu na stroni widać ten pokoik z drzwiami otwartymi do łazienki,drzwi są ścięte po skosie
3X2=6 (tu oczywiście może być małżeństwo + dziecko)
1 domek).Lilunia z wersalka ZAJĘTY zaliczka w wysokosci 30 %=72zł (za 3 doby)
2 domek)Mama Maksa z wersalka ZAJĘTY 100% zaliczka w wysokosci 30 %=72 zł (za 3 doby)

1szt domek w pokoju dziennym wersalka w sypialni wersalka jedno lub dwa łóżka pojedyńcze cena 120 doba (tu chyba się omyliła i zapomniała wpisać aneks ale nie jestem pewna)
1 X2+2=4
Kaka + Agamir ZAJĘTY 100% zaliczka w wysokosci 30 %=108 zł (całość za 3 doby)

1 szt piętro domku wymienionego wyżej wejscie niezależne z ładnym zadaszonym tarasem są tam dwa pokoje z aneksem kuchennym na korytarzu w jednym pokoju wersalka,w drugim wersalka i łóżko pojedyńcze cena 140 doba
1 X 2+3=5
1)Magdasf +Ppatqa ZAJĘTY 100% zaliczka w wysokosci 30 %=126 zł( całość za 3 doby)

1 szt domek z aneksem,wersalką i sypialnią z dwoma pojedyńczymi łóżkami cena 140 doba
1 X 2+2=4
1)Czarna ZAJĘTY jeszcze się waha ZA DARMO

reklama
A wiec meila zostal wyslany;-);-) co do zaliczki rozmawialam z kobitka i nie bedzie problemu moge ja wplacic w dwoch ratach:tak::tak: Tak wiec na zamknietym zaraz wam podam nr konta i w przelewie wpiszcie nick + Imie i nazwisko. Kto moze wplacic juz niech wplaca teraz, druga rata wplaty uplywa 12 lutego;-) Mam nadzieje ze nie bedzie roblemow i kazdemu odpowiadaja te terminy:tak::tak:

Lilunia malutka tak zaznaczylam w meilu ze twoj domek jest na jedna dobe ale nie wiem jeszcze jak baba na to zareaguje. W sumie to co zauwazylam mozna sie z nia dogadac wiec mysle ze nie bedzie robic problemow:tak::tak: Jak tylko cos bede wiedziala zaraz dam ci znac;-)

Dorota nie rozumiem twojego zapytania:nerd::nerd::nerd::nerd: Wszystko co pisze do niej i każdą odp wam tu wklejam:tak::tak: Po prostu trzeba czytać uważnie, bo nie widzę sensu zaśmiecania forum tymi samymi wiadomościami.

Magdasf u mnie księguja po 10 więc jeszcze nic nie mam:))) ale jak cos zaraz napiszę priv jak do innych dziewczyn:tak::tak:

A wiec meila zostal wyslany;-);-) co do zaliczki rozmawialam z kobitka i nie bedzie problemu moge ja wplacic w dwoch ratach:tak::tak: Tak wiec na zamknietym zaraz wam podam nr konta i w przelewie wpiszcie nick + Imie i nazwisko. Kto moze wplacic juz niech wplaca teraz, druga rata wplaty uplywa 12 lutego;-) Mam nadzieje ze nie bedzie roblemow i kazdemu odpowiadaja te terminy:tak::tak:
CZARNA sorki nie zauwazylam tego posta Gapa ze mnie:baffled:

Ok dziewczyny dziś wieczorkiem wpłacam I ratę, jak któraś chcę jeszcze zdążyć to wieta co robić:cool2::cool2:
Na daną chwilę mam 6 zaliczek:-p:-p "Na jakieś wypasione buty chyba styknie":cool2::cool2::cool2:
Druga rata w przyszły piątek rano;-) "będzie na płaszczyk wiosenny-też wypasiony":-D:-D

reklama
Do góry