reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Magda jaki dym;-) ja lubie jak jest sprawa jasno przedstawiona. Szczerość to zaleta nie wada:tak::tak:
dm dym...niby to nie wada ale po co sie nakrecac?? lepiej napisac co sie czuje i albo na zamkniety albona priv:-p a teraz sie zacznie...:rofl2:

MAGDASF nic z tego sama sie nie bedziesz bawic bo ja też jade na bank:-p

No i gites;-) jeszcze pewnie pare mamusiek tez bedzie bankowo, ja tam licze ze Patrcja mnie nie wykiwa i pojedzie;-):rofl2:

Oj czarna nie chodzi mi o dyskusje, tylko o tlumaczenie sie...mnie tez sie to nie podoba, sama wiesz jak jest...
Po co ma byc powtorka z rozrywki?? Dorota juz chyba postanowila i nic tego nie zmieni...szkoda nerwow tylko;-)

Oj czarna nie chodzi mi o dyskusje, tylko o tlumaczenie sie...mnie tez sie to nie podoba, sama wiesz jak jest...
Po co ma byc powtorka z rozrywki?? Dorota juz chyba postanowila i nic tego nie zmieni...szkoda nerwow tylko;-)

nabrałam wode w usta i już nic nie powiem.

Chyba sobie strzele suwaczek odliczający nasze spotkanko:rofl2::rofl2::rofl2:

No a ja się wtrące skoro mam byc z Dorką w domku... Mania nie marudz, ale musze...
I nie dlatego zeby siac jakis dym, ale troche mi sie dziwnie zrobiło...

Dorota sama wczesniej pisałas ze pojedziecie, nakrecałas osoby zeby dołączyły do Twojego domku, bo Ci za drogo było itd. Prosiłas o pociągi, dojazd itp. A teraz nagle piszesz ze jednak nie?? Ja rozumiem sytuacje losowe, zadna nie jest pewna w 100% czy bedzie, bo z choroba czy wypadkami losowymi nie wygramy, ale u Ciebie sie naprawde teraz nic takiego nie zdarzyło, tylko po prostu zmieniłas zdanie... A co ja teraz mam zrobic?? Mnie tez nie stac zbytnio zeby płacic za ten duzy domek na 2 albo co gorsza jakby u Malenki tez cos wypadło sama... A jak tak nagle zmieniasz zdanie, bo nie byłas wczesniej pewna to mogłas nie rezerwowac, tylko tak jak niektóre dziewczyny napisac ze okaze sie pozniej... A teraz naprawde kiepsko to wyglada i niesmacznie...
KONIEC

Dziewczynki ja sie z wami naprawde zgadzam, ale nie az tak dawno byla juz jedna taka niemila sytuacja, i nie lepiej isc na zamkniety czy poprostu wyrzucic z siebie zal w wiad. priv??
I tylko o to mi chodzi o nic wiecej....

CZARNA to ja też zaczynam odliczać:tak:
A więcej juz nie powiem bo mnie sytuacja nie dodyczy a poza tym to uważam ze szkoda słów:rofl2:

reklama
Do góry