Ja tu nikogo nie ponaglam ale zaraz już sroda

A i jeszcze mam jedno takie niedyskretne pytanko która jest w stanie wcześniej wpłacić zaliczkę niż luty???? Chodzi mi o to że baba zastrzegła sobie jak najszybciej ja chce z nią ugadać ze do 12 lutego ale nie wiem czy pójdzie na to. Wiec pomyślałam że może teraz wpłacilibyśmy część a później reszte dopłacili do zaliczki.
to jest 30%
To są tylko moje propozycję i najwcześniej coś będę wiedziała po weekendzie bo jak w piatek wyśle potwierdzenie rezerwacji to myśle że dopiero w poniedziałek dostane odp do kiedy zaliczka
3 szt --Największy domek pokój dzienny z aneksem kuchennym jest tu wersalka,dwie sypialnie-pięć łóżek pojedyńczych cena 210 za domek za dobę mam trzy takie domki
3X 2+5=21
1 domek)
Kasia + Mirabelka. ZAJĘTY 100%
2domek).
Malena + Magdziunia + DorotkaZAJĘTY
3domek)
Wolne
3szt dwu osobowe,w jednym są dwa łóżka pojedyńcze,w dwóch po jednej wersalce cena 80 zł za domek,ten domek to mały pokoik ,łazienka na zdjęciu na stroni widać ten pokoik z drzwiami otwartymi do łazienki,drzwi są ścięte po skosie
3X2=6 (tu oczywiście może być małżeństwo + dziecko)
1 domek).
Lilunia z wersalka ZAJĘTY
2domek)
Mama Maksa ZAJĘTY 100%
3domek)
Martyna z wersalka ZAJĘTY 100%
1szt domek w pokoju dziennym wersalka w sypialni wersalka jedno lub dwa łóżka pojedyńcze cena 120 doba (tu chyba się omyliła i zapomniała wpisać aneks ale nie jestem pewna)
1 X2+2=4
Kaka + Agamir ZAJĘTY 100%
1 szt piętro domku wymienionego wyżej wejscie niezależne z ładnym zadaszonym tarasem są tam dwa pokoje z aneksem kuchennym na korytarzu w jednym pokoju wersalka,w drugim wersalka i łóżko pojedyńcze cena 140 doba
1 X 2+3=5
1)
Magdasf +Ppatqa ZAJĘTY 100%
1 szt domek z aneksem,wersalką i sypialnią z dwoma pojedyńczymi łóżkami cena 140 doba
1 X 2+2=4
1)
Czarna ZAJĘTY jeszcze się waha
1szt domek drewniany anek kuchenny jeden pokój w którym znajduje się wersalka i dwa pojedyńcze łóżka cena 100 zł
1 X 2+2=4
wolne