reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Wesolutka im nas wiecej tym lepiej i weselej będzie :-) Domki chyba się jeszcze jakies znajdą.
Czarna a moze wspomnij tej babce że możliwe ze bedzie jeszcze pare osob, ale bez potwierdzenia, wtedy niech te 2 domki zostawi wolne w razie czego, może pójdzie na to :-) Fajnie by było, cały ośrodek tylko dla nas :-) hihi

Martyna myślisz ze babka tak bez zabezpieczenia będzie trzymać domki bo a nóż widelec ktoś się jeszcze zdecyduje:eek:???? No proszę Cię dla niej to jest zarobek kto pierwszy ten lepszy:tak::tak::tak:

Wesolutka to daj znać i wtedy bede sie dowiadywać a może wejdz sobie na strone osrodka i sama zadzwon:tak:

Martyna myślisz ze babka tak bez zabezpieczenia będzie trzymać domki bo a nóż widelec ktoś się jeszcze zdecyduje:eek:???? No proszę Cię dla niej to jest zarobek kto pierwszy ten lepszy:tak::tak::tak:

Wesolutka to daj znać i wtedy bede sie dowiadywać a może wejdz sobie na strone osrodka i sama zadzwon:tak:

Oj Czarna Ty pesymistko nasza :tak: Mysle ze jak bys napisała ze mozliwe ze ktos jeszcze dojdzie, bez potwierdzania na razie, to te 2 domki może i by zostawiła wolne :tak: Z reszta uprzedzic nie zaszkodzi, a zrobi co uwaza :tak:

Ostatnia edycja:
To Czarna napisz na priv co chciałas napisac, bo az jestem ciekawa...
Mi chodziło tylko o to, że jakbys pisała jeszcze do tej babki czy cos to mozesz wspomniec ze mozliwe ze jeszcze ktos dołączy, ale to nic pewnego, wiec nic wiecej nie rezerwujesz i Ty za to juz nie odpowiadasz... I tylko o to chodziło. Nie wiem jak Ty to zrozumiałas... A ta babka i tak zrobi co uwaza... Napisz o co kaman, bo troche dziwnie mi się zrobiło...

Dziewczyny my z K postanowiliśmy że zrobimy tak: Tak jak pisałam jak tylko robi się ciepło to K znika na budowe bo buduje budynek i nie wie czy w danej chwil nie będzie musiał byc obecny- nie chce nas same póśćić pociągiem- boi się.Więc im będzie bliżej terminu a on stwierdzi że morze pozwolić sobie na wyjazd to ja zadzwonię do ośrodka i będę kombinować jakieś miejsce dla nas.Niestety u Nas inaczej nie da rady.

Ja wprawdzie wpłaciłam zaliczkę, ale u nas różnie możę być, jak się TP opóźni.
Wtedy odstąpimy miejsce.

reklama
Do góry