reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Hej kochane a zostały jeszcze jakieś wolne miejsca??Ja to jakbym się wybrała to sama z małą bo K jak tylko zrobi się ciepło to rusza z budową i każdą wolną chwile na to poświęca.Choć troche boję się sama z Jagą.

Hej kochane a zostały jeszcze jakieś wolne miejsca??Ja to jakbym się wybrała to sama z małą bo K jak tylko zrobi się ciepło to rusza z budową i każdą wolną chwile na to poświęca.Choć troche boję się sama z Jagą.
Czara pewnie jakies miejsce ci znajdzie:tak:.A nic sie nie boj jechac z Iga sama.Wiesz ile tam bedzie mamusiek do nianczenia:-D

Niby tak ale ja to bym musiała jakimś pociągiem jechać,bo sama nie pojadę autem bo mała marudzi noi też ma tą chorobę lokomocyjną( lokomotiw nie działa dziewczyny), poza tym ja ostatnio sie tak żadko udzielam a wy to takie zżyte jesteście i boje się że będe tam jak czarna owca.A dziewczyny powiedzcie jak dzieci pójdą spać wieczorem to co to koniec pogaduszek?bo jak to pogodzić?Chciałabym was bardzo spotkać w realu....

Wesolutka jest jeden domek za 210(2 syialnie i pokój z aneksem kuchennym) i domek za 80(pokój z dwoma łóżkami pojedynczymi)bynajmnie te były jeszcze w zeszłym tyg
Co do zżycia tu nie ma reguły:tak::tak: jedzie ten kto chce i moze jechac:tak::tak: wiec jak to moze sie dowiedziec czy jeszcze sa;-)

Wesolutka im nas wiecej tym lepiej i weselej będzie :-) Domki chyba się jeszcze jakies znajdą.
Czarna a moze wspomnij tej babce że możliwe ze bedzie jeszcze pare osob, ale bez potwierdzenia, wtedy niech te 2 domki zostawi wolne w razie czego, może pójdzie na to :-) Fajnie by było, cały ośrodek tylko dla nas :-) hihi

reklama
Czarna a moze wspomnij tej babce że możliwe ze bedzie jeszcze pare osob, ale bez potwierdzenia, wtedy niech te 2 domki zostawi wolne w razie czego, może pójdzie na to :-) Fajnie by było, cały ośrodek tylko dla nas :-) hihi

Wlasnie Czarna moze babka na to pojdzie:tak:.
Wesolutka i ja jade pociagiem i jeszcze nie wiem czy sama z Oliwka jade czy G pojedzie z nami.Mam nadzieje ze G tez pojedzie bo bede mogla ciut od Oliwki odpoczac:-p.
I przestan zastanawiaj sie szybko i przyjezdzaj:tak:.

Do góry