reklama
mnie to niby nie interesuje bonie moja kasaNie wiem czy was to interesuje ale dziś doszły ciuszki za wasze zaliczki![]()
ale pochwal sie jak juz napisalas 

wesolutkaaa
Fanka BB :)
Hej kochane a zostały jeszcze jakieś wolne miejsca??Ja to jakbym się wybrała to sama z małą bo K jak tylko zrobi się ciepło to rusza z budową i każdą wolną chwile na to poświęca.Choć troche boję się sama z Jagą.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Czara pewnie jakies miejsce ci znajdzieHej kochane a zostały jeszcze jakieś wolne miejsca??Ja to jakbym się wybrała to sama z małą bo K jak tylko zrobi się ciepło to rusza z budową i każdą wolną chwile na to poświęca.Choć troche boję się sama z Jagą.
.A nic sie nie boj jechac z Iga sama.Wiesz ile tam bedzie mamusiek do nianczenia
wesolutkaaa
Fanka BB :)
Niby tak ale ja to bym musiała jakimś pociągiem jechać,bo sama nie pojadę autem bo mała marudzi noi też ma tą chorobę lokomocyjną( lokomotiw nie działa dziewczyny), poza tym ja ostatnio sie tak żadko udzielam a wy to takie zżyte jesteście i boje się że będe tam jak czarna owca.A dziewczyny powiedzcie jak dzieci pójdą spać wieczorem to co to koniec pogaduszek?bo jak to pogodzić?Chciałabym was bardzo spotkać w realu....
Wesolutka jest jeden domek za 210(2 syialnie i pokój z aneksem kuchennym) i domek za 80(pokój z dwoma łóżkami pojedynczymi)bynajmnie te były jeszcze w zeszłym tyg
Co do zżycia tu nie ma reguły
jedzie ten kto chce i moze jechac
wiec jak to moze sie dowiedziec czy jeszcze sa;-)
Co do zżycia tu nie ma reguły

jedzie ten kto chce i moze jechac
wiec jak to moze sie dowiedziec czy jeszcze sa;-)Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Wesolutka im nas wiecej tym lepiej i weselej będzie :-) Domki chyba się jeszcze jakies znajdą.
Czarna a moze wspomnij tej babce że możliwe ze bedzie jeszcze pare osob, ale bez potwierdzenia, wtedy niech te 2 domki zostawi wolne w razie czego, może pójdzie na to :-) Fajnie by było, cały ośrodek tylko dla nas :-) hihi
Czarna a moze wspomnij tej babce że możliwe ze bedzie jeszcze pare osob, ale bez potwierdzenia, wtedy niech te 2 domki zostawi wolne w razie czego, może pójdzie na to :-) Fajnie by było, cały ośrodek tylko dla nas :-) hihi
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Wlasnie Czarna moze babka na to pojdzie
.Wesolutka i ja jade pociagiem i jeszcze nie wiem czy sama z Oliwka jade czy G pojedzie z nami.Mam nadzieje ze G tez pojedzie bo bede mogla ciut od Oliwki odpoczac
.I przestan zastanawiaj sie szybko i przyjezdzaj
.
Podziel się: