reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Karola ja dobrze podjesz to do wyjazdu nie bedzie już wisieć:)))

dziewczyny na zamkniętym wkleiłam listę rezerwacji rzućcie okiem czy wszystko się zgadza

Ostatnia edycja:
No dziewczeta za 11 dni zjazd...mam nadzieje ze juz nic sie u was i u mnie nie wydazy i spokojnie bedziemy mogly sie stawic w slesinie :-) Ja juz sie doczekac nie moge kiedy was poznam tak w swiecie realnym :-)
Jacek wolne ma zaklepane na piatek wiec poki co my jedziemy na 100%:tak:

Czarna bez numerka sie nie obędzie...

Ja niby tez mam wolne zaklepane ale troche się zakręciło u mnie w pracy i teorretycznie nie ma mnie kto zastąpić. Chłopak, który mnie zastępował zwolnił się. Nie wiem czy znajdziemy do tego czasu kogos nowego...a tak sam szef musiałby mnie zastąpić.
Martwi mnie też trochę noga Agamir. Mam nadzieje, ze przez te 10 dni stanie na nogi, nie tylko w przenośni.

Załatwiłam też wczasy pod grusza dla naszego pieska;-) Pojedzie na wakacje do mojej mamy heheheh

Dajta laski jeszcze linka do tego osrodka. Ja go jeszcze nie widzialam. Ale zaklepałam sobie u siostry duzy dmuchany 2 osobowy materac;-)

Ty Karola jajec nie rob, w sumie rozumiem ze takiej szefowej to nikt nie zastapi:-p no ale jak jest zaklepane to juz koniec i kropka;-)
Czarna wlasnie bez numerka ani rusz...i to taki special powinien byc po tak dlugiej przerwie:-D bedziesz pisac do tej babki z slesina czy dzwonic??
Zapytaj sie jej czy sa tam jakies bary zeby zjesc spokojnie jakis obiadek bo ja jako etatowy len nie mam zamiaru gotowac w te dni...no chyba ze kupie gotowe dania w sloiku;-)

DZIEWCZYNY JUTRO NAJPÓŹNIEJ POJUTRZE CHCE SIĘ KONTAKTOWAĆ Z BABKĄ CZY RESZTA DEKLARUJE SIĘ NA 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Magda Kaka wam tylko jedno w głowie ojjj brzydko brzydko ja nie załatwiam spraw w ten sposób:)))))

A to tak na poprawę humorku zapis bardzo obiecujący:))
Pogodynka.pl - serwis pogodowy

reklama
Do góry