reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Mój pracuje jeszcze w Boże Ciało i pewnie bedziemy póżnym popołudniem lub wieczorem.

a grille tam są?
no i mam pytanie logistyczne - jak sie dokladnie umawiamy? zjezdzamy w czwartek raczej na południe, popołudnie czy wieczor?
Grille tam są. My planujemy wyjechać koło 9-10 ale znając życie wyjedziemy koło 11:)))))))))
Makaron i sos ze słoika tez moge wziaść....i sobie wypraszam laniucha. Wakacje to wakacje;-)
a po co te nerwy:)))) każdy robi jak chce, mój słoikowego nie je a mam jeszcze Laure. Nie wiem co tam są za bary więc wole być przygotowana. Na czwartek będę miała juz gotowy obiadek tylko podgrzeje a reszta się zobaczy.

matko my mamy 4 godziny, jejku niewiem jak my dojedziemy z młodym, bo ostatnio całe 30 minut do zielonej marudził, chyba z przerwami będziemy jechać

My mamy ok 140 km, niby 2 godziny jazdy ;-)to oczywiscie wg zumi:-)
ja mysle zeby wyjechac kolo 10 bo pewnikiem jeszcze gdzies zatrzymamy sie na obiad:tak: tak mysle ze kolo 14 bedziemy ;-)

Dziołchy trzeba brać pod uwagę fakt ze to BC i mogą wystąpić procesje:)))
Patrycja multów ksiazeczek pierdołek i dacie rade. Lub laptopa z bajeczkami jak mały choć troche się interesuje.

My też mamy niecałe 2 godziny. Więc tak wczesnym popołudniem pewnie będzie ok, bo u mnie akurat Bartek się wyśpi, a i Martyna penie się zdrzemnie. Żeby pogoda tylko była w miarę ok, bo się zaparzymy w aucie.

Patrycja my mamy 205 km co podobno daje 3,5 h, ale znając mojego M, który na autostradzie z Grudziądza do Gdańska potrafi w pół godz dojechać, i to pod sam dom, to pewnie więcej niż 2 godz nam to nie zajmie. Byle tylko z Warszawy wyjechać. A podróż planuję w czasie drzemki południowej młodego, więc pewnie też będziemy koło 14-15. Akurat dobra godzina żeby sie rozpakować i grilla zacząć szykować ;)

reklama
Trina my 300 km z przerwa na mc donaldsa jedziemy okolo 3,5 godziny ...no do 4 max zalezy czy sa korki czy nie:tak: ja tam licze ciut wiecej, chociaz chce wlasnie tak w czasie drzemki mlodego wyjechac zeby byl spokoj w aucie ;-)

Do góry