reklama
Domki caloroczne u Anny - Slesin to to?? bo jakos nikt nie chciał mi podac linka...
Pati to bedziesz gotować a my bedziemy przychodzić do Ciebie na obiadki;-)
Pati to bedziesz gotować a my bedziemy przychodzić do Ciebie na obiadki;-)
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Hehe ja tam małemu zamierzam zupke gotowac :-) A nam?? Hmm pewnie ewentualnie jakies szybkie np. makaron i sos. A przede wszystkim bierzemy jakies mięso, marynujemy, kiełbachy, cebulki, ziemniaki i bedziemy grillowac :-) Hmmm to chyba głowna dieta pod domkiem
??
??Ok jestem po rozmowie z babką
Fakt faktem mówiłam ze ja zajmuje się rezerwacją, a reszta należy do was. Jednakże zrobiłam zamianę i zrezygnowałam z tego jednego domku. Ale wie wiem jak bedzie z zaliczką bo wszystko zależy od tego czy uda się go wynająć czy nie.
Domki są w pełni wyposażone, jest tam gdzieś sklep i bar (leniuchy). Jak macie jakieś inne pytania mozecie do niej dzwonić tel jest taki jak na stronie co Kaka wkleiła.
KAKA TAK TO JEST TEN OŚRODEK
Fakt faktem mówiłam ze ja zajmuje się rezerwacją, a reszta należy do was. Jednakże zrobiłam zamianę i zrezygnowałam z tego jednego domku. Ale wie wiem jak bedzie z zaliczką bo wszystko zależy od tego czy uda się go wynająć czy nie.
Domki są w pełni wyposażone, jest tam gdzieś sklep i bar (leniuchy). Jak macie jakieś inne pytania mozecie do niej dzwonić tel jest taki jak na stronie co Kaka wkleiła.
KAKA TAK TO JEST TEN OŚRODEK
co do spacerówki ja biore.Laski ja tez gotowac nie zamierzam. Bedą dania słoikowe i zupki chińskie, może jakas kiełbacha z ogniska??;-)
Bieżecie spacerówki??
Obiadki chyba bede robic chocby dla dzieciaków
reklama
Podziel się: