reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Laski ja tez gotowac nie zamierzam. Bedą dania słoikowe i zupki chińskie, może jakas kiełbacha z ogniska??;-)

Bieżecie spacerówki??

reklama
Hehe ja tam małemu zamierzam zupke gotowac :-) A nam?? Hmm pewnie ewentualnie jakies szybkie np. makaron i sos. A przede wszystkim bierzemy jakies mięso, marynujemy, kiełbachy, cebulki, ziemniaki i bedziemy grillowac :-) Hmmm to chyba głowna dieta pod domkiem :-D??

Ok jestem po rozmowie z babką
Fakt faktem mówiłam ze ja zajmuje się rezerwacją, a reszta należy do was. Jednakże zrobiłam zamianę i zrezygnowałam z tego jednego domku. Ale wie wiem jak bedzie z zaliczką bo wszystko zależy od tego czy uda się go wynająć czy nie.
Domki są w pełni wyposażone, jest tam gdzieś sklep i bar (leniuchy). Jak macie jakieś inne pytania mozecie do niej dzwonić tel jest taki jak na stronie co Kaka wkleiła.

KAKA TAK TO JEST TEN OŚRODEK

Ja tylko chcialam napisac ze zycze wam udanego wypadu !!! zeby pogoda dopisala!!! a domki bardzo ladne !!
wiec pakowac sie i heja :)a potem fotki i opowiesci prosze :)

Laski ja tez gotowac nie zamierzam. Bedą dania słoikowe i zupki chińskie, może jakas kiełbacha z ogniska??;-)

Bieżecie spacerówki??
co do spacerówki ja biore.
Obiadki chyba bede robic chocby dla dzieciaków:))) a tak to na czwartek miecho jakas sałatka itp wsio co na grilla. Reszte zamierzam kupować na miejscu tzn na kolejne grile

a grille tam są?
no i mam pytanie logistyczne - jak sie dokladnie umawiamy? zjezdzamy w czwartek raczej na południe, popołudnie czy wieczor?

ja biore spaceróke parasolke bo jak wpakuje x landera to już nic nie wejdzie

reklama
Makaron i sos ze słoika tez moge wziaść....i sobie wypraszam laniucha. Wakacje to wakacje;-)

Do góry