Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzieciaki ok.zdrowe a Emilka też nie przyniosła nowej uwagi (ODPUKAĆ!!!) więc chwilowy spokójKasieks na szczęście tak i to dziwny zbieg okoliczności bo po odstawieniu całkiem wszystkich leków które nie przynosiły ulgi ustało to okrutne swędzenie .Jedyne co pozostało to strupy na nogach. A jak u Ciebie jak dzieciaczki ? X ja ostanio mało pisze bo męża siostra jest u nas , i planuje zostać do stycznia mam kuwa nadzieje ze mój mąż powie jej ze nie mamy zamiaru jej utrzymywać ale znając go zachowa się jak cipa bo jego mama twierdzi ze ona powinna tu zostać bo i tak nie ma pracy i się nudzi ( ma 25lat) fajnie nie ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ta rodzina jest jakas nienormalna. Ja bym jej powiedziała że musi się dokładać. Przecież Ty zajmujesz się dzieckiem a mąż musi utrzymać Waszą trójkę i dom.o czym Ci ludzie myślą. Ja tego nie rozumiem.to jest Wasz dom a oni co chwilę robią z niego hotel.poza tym jak 25-letnia dziewczyna się nudzi to może poszukalaby pracy.teściowa ją przysłała na 2 miesiące żeby jej nie utrzymywać czy co.kurcze,Foxy nie daj się bo to Twój dom a nie ich domek wczasowy.powiedz co myślisz a jak się obrażą to będziesz miała spokój. Mężowi może być głupio się odezwać bo to jego rodzina ale powinien stanąć po Twojej stronie. Niech się sam zajmuje gościem i po niej sprząta to może wyjdzie mu bokiem Emol Ty masz zatoki chore. A krople. Jest seria dla kobiet w ciąży i matek karmiących *spam* i mi pomogło. Albo inchalacje z soli.Eh zdrówka to ja z chęcią, umieram. Tak mi pulsuje głowa a nie mogę ibuprom Sprint wziąć bo on nie na paracetamolu. A tylko on mi pomaga. Może jakoś żadne ale nos na Max zapchany. Jutro moja mama ma wolne więc idę do niej i mnie trochę odciazy. Dzisiaj padam.