reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Kasieks dobry pomysł z tymi woreczkami hmmm dziś go zastosuje :D dzięki za pomysł [emoji8]. Veronica trzymam kciuki żeby malutki sam wyskoczyl ewentualnie po seksach [emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

I wiedziałam ze tak będzie :D zamiast samych lodów kupiłam jeszcze pączki i babeczki [emoji23][emoji16][emoji87]

A ja jestem taka wyje...dziś,że hej! Jak wejdę do domu i sie legne to nie wstanę chyba! Oj jak to dobrze,że wszystko wczoraj porobiłam i więcej zupki nagotowałam!

A ja dzisiaj znowu na plażę nad jezioro,niewiadomo kiedy będzie nastepna okazja,wiec korzystam :)
Mi na slodycze stosunkowo niedawno przyszła ochota,ktorej sie nie opieram szczerze mowiac :D Liczę na to, że waga sama spadnie :p pewnie bede musiala mieć jednak w tym swoj udzial ;)

Kropka ale Ci fajnie [emoji7] pewnie waga nie ma co się przejmować życie jest takie krótkie ze trzeba sobie dogadzać a nie wpierniczać samą zieleninike i te wszystkie "fit" produkty [emoji23][emoji23] .ogolnie w tych czasach mam wrażenie ze ludzie nie jedzą tego co lubią tylko np.co jest modne i co jedzą celebryci ... nawet jak smakuje jak [emoji90] ale No wiesz jakaś tam Grażynka z tv to jada [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Mojego poszedł do dentysty zaraz jak przyjdzie wysyłam go po zakupy. Ja lodów nie jadam ale mam dzisiaj ochotę i na coś słodkiego. Foxy narobiłaś smaku. :D

reklama
Ja właśnie wróciłam z zakupów.miały być pieczarki,papryka,ser i mleko a wyszły dwie wielkie siaty.tak jest jak się idzie na głodnego do sklepu :D.na słodycze też mam chęć od niedawna.ostatnio weszłam do piekarni po drożdżowke dla córki a kupiłam dodatkowo ciastka owsiane z bakaliami, ziemniaczki i sernik cytrynowy. Mąż stwierdził że zwariowalam:p.waga +18,5kg i na razie stoi.będę się martwic jak urodzę.z reszta po porodzie kilka kilo samo odpadnie:-D

Do góry