reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Dziewczyny moja mała tak rośnie że góra ubrań jest ok albo za dłuhie rękawy a spodnie są tyle o ile z długości. Wiem że wysoka będzie ale na 9 tygodni jest spora.
1503929294-aaaaaa.jpeg

Jak tak patrzę na te nasze dzieci to powiem Wam że imiona do nich pasujà [emoji7]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczna dziewczynka :-D.A tak niedawno nie mogłysmy się doczekać porodów :D

reklama
Dziękuję[emoji5]
Tak to prawda czas tak leci szybko a ja już chrzciny będę szykować. Jutro zapytam czy jest termin wolny na salę. Planujemy na 8 października. Może będzie jeszcze ciepło.

My chrzciny mamy zaplanowane na ta niedzielę ;) mały ma bodziak z muchą ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Kawoszka Klaudia jest naprawdę śliczna [emoji173]️w sumie wszystkie nasze bobaski to słodziaki [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️. Dzisiaj mały już był spokojniejszy o wiele , byliśmy dziś na zakupach pokupilam pare rzeczy :p tak dla odstresowania :D . Meczy mnie mieszkanie na "kartonach" niczego nie mogę znaleźć. .. a teraz jeszcze włączyła się zabawka Alexa i zaśmiała mi się a ja prawie na zawał padłam hahhahaha prawie jak w horrorze [emoji23][emoji23][emoji39] . Dziś będą nowe wieści w sprawie mojego domu trzymajcie kciuki żeby były pozytywne bo się wykończę jeśli będę musiała siedzieć kuzynce długo na głowie . Jakoś tak mi głupio bo wiadomo nie dość ze pies to jeszcze mały lubi sobie popłakać bez powodu i budzi wszystkich a ja zestresowana bo mąż kuzynki pracuje , zapewniają mnie ze nie przeszkadza im to ale sama wiem,ze co innego maja powiedzieć :p do tego są bardzo mili pomagają przy małym,gotują dla nas pranie nawet kuzynka mi robi i wiesza [emoji33][emoji33] o przygotowaniu butelek i przebieraniu nie wspomnę . Cieszę się bardzo ale nie chce ich tak wykorzystywać bo ja jestem typem człowieka co prosi o pomoc w ostateczności i zawsze się boje ze nie będę mogła się odwdzięczyć :p a naprawdę nie często można liczyć na pomoc kogokolwiek , ludzie z reguły maja w dupie kogoś z problemem. Ale się rozpisałam :D ale No cóż musiałam wam się wygadać :D jak zawsze [emoji23][emoji23][emoji23] jesteście dla mnie jak przyjaciółki,których nie mam w realu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Wózek zawsze dobry na zakupy hahaha na koniec brakowało miejsca :p No ale była wyprzedaż i większość rzeczy za 1f :p
1503972634-aaaaaa.jpeg
. A co najlepsze zapadla się moja strona łóżka mój P jest już w pracy a ja spie z małym i boje się ze jak je naprawie to będzie ryk hahaha nie ma to jak poświęcenia matki [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ehh tęsknie za moim łóżkiem [emoji22]

Ostatnia edycja:
Mój mały po szczepieniu pół dnia przespał :) Foxy też byłam wczoraj na zakupach :) spodnie se tylko kupiłam a tak to tylko dzieciakom ;) Dzisiaj znowu upał. Rozumiem Cię bardzo dobrze z tym pomaganiem i wykorzystywaniem. Odwdzieczysz się :)

O matko upał ? U mnie raczej chlodnawo nie wiadomo jak się ubrać [emoji33] dobrze ze Leoś ok po szczepieniu :* płakał bardzo ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kawoszka ;) granatowa muchą i spodnie
1503990138-aaaaaa.jpeg

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Elegancko [emoji7]
Dobry czas na chrzest bo jest ciepło.
My się nie wyrobimy. Dzisiaj idę pytać o salę. Chciałam zamówić zaproszenia ze zdjęciem małej i podzieńkowania dla gości. Pudełka na ciasto. Muszę kupić sobie jakieś ubranie no i dla małej. U księdza jeszcze nie byłam bo nie wiem czy sala będzie tam gdzie chcemy.
Czyli zaczynam od zera.

reklama
My narazie chrzcin nie robimy , ja nie jestem zbytnio wierząca z reszta mój P tez nie :) może później jeśli Alex będzie chciał :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry