Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A cholera mała jak trzymam ręke na brzuszku , to nie kopnie , jak zabieram to od razu harce Tygrynko, glowa do gory, bedzie dobrze. Sluchaj lekarzy a na pewno sie wszystko uspokoijestem w domku, po badaniu ktg... ogólnie beznadzieja, nadal macica napięta, skurcze regularne... gdzie ta mała cholera tak się spieszy??? teraz: zwiększona dawka leku o połowę, dodany nowy i surowe przykazanie: leżeć... za tydzień góra dwa do kontroli i jak się nie poprawi to szpital się kłania:-( ja nie wiem dlaczego się to nie uspokaja, przecież już dwa tygodnie biorę leki i raczej leżę, najwyżej co 2/3 dni spacerek... chyba muszę się w końcu pogodzić z faktem, że moja ciąża jest patologiczna, chociaż nienawidzę jak lekarze tak o niej mówią:-(
tygrynko - to my teraz bedziemy cie kontrolowac - jak masz lezec to lez i sie nie ruszaj z tego wyra . Wiesz ze z kazdym dnie zostaje nam coraz mniej wiec dasz rade swoja droga lepiej chyb a lezec w domu jak w szpitalu , wiec zadnych polonezow , spacerkow ,itp. na spacerki przyjdzie czas jeszcze ci sie odechce juz niedlugo -damy radejestem w domku, po badaniu ktg... Ogólnie beznadzieja, nadal macica napięta, skurcze regularne... Gdzie ta mała cholera tak się spieszy??? Teraz: Zwiększona dawka leku o połowę, dodany nowy i surowe przykazanie: Leżeć... Za tydzień góra dwa do kontroli i jak się nie poprawi to szpital się kłania:-( ja nie wiem dlaczego się to nie uspokaja, przecież już dwa tygodnie biorę leki i raczej leżę, najwyżej co 2/3 dni spacerek... Chyba muszę się w końcu pogodzić z faktem, że moja ciąża jest patologiczna, chociaż nienawidzę jak lekarze tak o niej mówią:-(
i szkoda, żebym Wam psuła humorki