Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A nie mogli kogos zatrudnic na czas, kiedy ta wspólniczka jest na zwolnieniu? Przeciez skoro to ich wlasny biznes to po co sie zaharowywac :-( A watpie, ze ta wspolniczka pozniej wszystko mu odda i bedzie ona robila a Twoj J. bedzie mial wolne. No chyba, ze sie myle?

za jakies kilka lat dopiero ;-)
Z tym jest problem, tzn z zatrudnieniem. Juz chciał przyjąc kogos na 4 miesiące, ale musiałby tą osobe szkolic bo dobrzy technicy pracuja na swoim, a Ci tuz po studium nic nie umieja. szkolenie to ok 3 miesiace, kiedy trzeba patrzyć na ręce tej osoby, tłumaczyć cos, pokazywać. nie zrobi sie nawet 1/2 tej pracy którą by wykonał sam. A jak zacznie odmawiac lekarzom to znajdą sobie innego technika i po powrocie Gośki nie zarobią nawet na jedną pensjęAnisen ale niestety nie wszystko da sie przelozyc na kaseA nie mogli kogos zatrudnic na czas, kiedy ta wspólniczka jest na zwolnieniu? Przeciez skoro to ich wlasny biznes to po co sie zaharowywac :-( A watpie, ze ta wspolniczka pozniej wszystko mu odda i bedziemy ona robila a Twoj J. bedzie mial wolne. No chyba, ze sie myle?
Pandorko najblizsza laba to napewno nie to co bedzie za ok 3 miesiace, oj nieza jakies kilka lat dopiero ;-)
![]()
anisen -nie martw sie juz tak twoj maz jest silny da rade na pewno mysli o was , ty juz nie jestes sama jest was dwoje .poza tym ja tez mam ten problem ze swoim ciagle pracuje a jak juz jest w domu to przy kompie siedzi .nie martw sie juz jeszcze mamy bb....z tym jest problem, tzn z zatrudnieniem. Juz chciał przyjąc kogos na 4 miesiące, ale musiałby tą osobe szkolic bo dobrzy technicy pracuja na swoim, a ci tuz po studium nic nie umieja. Szkolenie to ok 3 miesiace, kiedy trzeba patrzyć na ręce tej osoby, tłumaczyć cos, pokazywać. Nie zrobi sie nawet 1/2 tej pracy którą by wykonał sam. A jak zacznie odmawiac lekarzom to znajdą sobie innego technika i po powrocie gośki nie zarobią nawet na jedną pensję
taka niestety prawda.
Jak to dobrze, ze goska jest chytra i wraca od 1 grudnia![]()
3mam kciuki za szybsze powroty Twojego meza do domku, do Ciebie i do Kingusi ;-):-)
No cóż... takie uroki bycia rodzicem 
Anisen no to byle do 1 grudnia a pozniej to juz bedzie lepiej3mam kciuki za szybsze powroty Twojego meza do domku, do Ciebie i do Kingusi ;-):-)
Ja tez juz spadam, bo oczy zaczynaja mi sie kleic ze zmeczenia, a nie wiadomo o ktorej przywedruje dzis moja Córcia do mnei do łóżka, więc trzeba sie wyspac póki można. Bo później to łózko nalezy tylko do niej, a my spimy po brzegach i obrywamy po gębachNo cóż... takie uroki bycia rodzicem
Dobranoc :-)