AniaForever
Polinezja i Jamajka
A Tygrynki jak nie bylo tak nima....
No bo ona po wizycie miała na kolację do teściów iść więc pewnie jej się troszkę zejdzie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A Tygrynki jak nie bylo tak nima....
żadne wytłumaczenie... powinna se załatwić zdalny dostęp do BB i smsem napisać tu wiadomość...No bo ona po wizycie miała na kolację do teściów iść więc pewnie jej się troszkę zejdzie

hahaha Tygrynka zawsze sie pojawia pozna pora , bedzie napewno - dzis ma mala rocznice wiec maz na pewno cos zaplanowal - nie martw sie niedlugo bedzieno... oby wszystko było okej...a jak jutro dopiero się pojawi i powie że nie miała siły dziś pisać to focha szczelę normalnie![]()
Ja nie mam nr, ale któraś pewnie ma to może do niej smsa wysłać i dać jej do zrozumienia że powinna się wstydzić, że się nie postarała żeby mieć możliwość zrelacjonować nam całą wizytę na żywo z fotela najlepiejżadne wytłumaczenie... powinna se załatwić zdalny dostęp do BB i smsem napisać tu wiadomość...![]()
Niech się zastanowi nad swoim postępkiem
Padam właśnie na ryj, ale musiałam odwiedzić BB :-)
Ja nie mam nr, ale któraś pewnie ma to może do niej smsa wysłać i dać jej do zrozumienia że powinna się wstydzić, że się nie postarała żeby mieć możliwość zrelacjonować nam całą wizytę na żywo z fotela najlepiejNiech się zastanowi nad swoim postępkiem
![]()
No ja myślę, że nie zachowasz sie TAK KARYGODNIE jak Tygrynka i już aktywowałaś sobie telekonferencję on line przez skype/msn ?
Ja idę jutro o 15 na USG i nie mogę się już doczekać podglądania mojej Kruszynki.

taki suprajs![]()
Ja na razie zmykam bo mezus przyjechal:-):-)
Kobietki, czy Wy też macie tak że cały czas czujecie jakbyście miały pełen pęcherz? Zrobie siusiu, wrócę na moejsce i znowu czuję że jest pełno...
]Ja idę jutro o 15 na USG i nie mogę się już doczekać podglądania mojej Kruszynki[/COLOR]