Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Paulla czytałam o Twojej szwagierce - mam nadzieję, że wszystko się dobrze skończy, nie martw się kochana <glaszcze> trzymam kciuki za młodą!!
Jesteś Kochana

mogę druken druken pracę
a jak Twój nastrój? lepiej? wiesz, ja wiem, że chciałaś ją odwiedzić, ale może lepiej dla Twojego i maluszka dobra nie chodź do szpitala?:-( potem Ci smutno:-( dawaj znać o postępach szwagierki, wszyscy trzymamy kciuki za nią, a jak wiesz turbodymolodówkowe kciuki potrafią zdziałać cuda![]()
Teraz do niej pojadę dopiero w sobotę albo niedziele, ale tylko na 10 minutek. Dam jakoś radę. Z malutką nic nie będzie, a ja mam męża przy sobie. On potrafi przywołać mnie do porządku;-) Liczę na te kciuki bo wiem, że one mają moc. TURBODYMOMOC:-)
.nie ma mnie kilka godzin a tu proszę...nadrabianie za cały dzień
1. O co kaman? To piszemy tu czy na Ilonkowym?
2. Byłam u promotorki - obrona koło 10tego grudniamogę druken druken pracę
3. Byłam u gin - wszystko elegancko pozamykane; mam odpoczywać sobie, lenić się i JEŚĆ TO NA CO MAM OCHOTĘ. Przytyłam 3 kilosy czyli w sumie od początku 9,5. Gin mi powiedziała, żeby nie panikować z wagą bo wszystkie ciężarne panikują i nic dobrego z tego nie wychodzi - mamy normlnie jeść to co chcemy a na chudnięcie będzie czas na spacerach wiosną i latem. Wnerwiła się też, że patałachy nie umieją dobrze USG zrobić i że wysłali mnie na echo serduszka z Zuzią![]()
Heh powiem ci ze jestem pół specjalistą w wyszukiwaniu rzeczy w necei zeby było taniej od 3 dni nie robie nic innego... Wczoraj np kupilam fajny zlew i baterie zlewową za 330 złaaa faktyczniedzięki za radę, jakby co, to będę się do Ciebie zgłaszać z takimi rzeczami
albo wysyłać fachowców na sprawdzenie
![]()