Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam :* w ten deszczowy dzien :-) ja w nocy myslalam ze bede wymiotowac :-( ale zjadlam kanapeczke i przeszlo :-) i cieszeeeee sie bardzo ze wizyta u gina byla dobra !!! :*

Ale co tam zjem
Dzisiaj w planach mam nigdzie nie wychodzenie, tylko muszę podłogi umyć i będzie sexi
super że takie wieści przyniosłaś!!!!Witajcie kochane
Miałam się wczoraj odezwać, ale przyjechaliśmy po 20 i wciągnęłam się w AZYL;-)
Wizyta była w porządeczku:-) lekarz nie robił mi USG tylko mnie zbadał i posłuchaliśmy serduszkabiło jak szalone i nawet Mężuś mówił, że w poczekali, aż wszystkie babki głowy podniosły, a potem jakoś dziwnie się na niego spojrzały
a ginek mnie pyta czy to chłopczyk czy dziewczynka -> ja mówię, że chłopczyk
a on na to, że chyba straszny łobuz się urodzi:-) nie miał żadnych zastrzeżeń tylko zaniepokoiła go troszkę za niska hemoglobina, bo mam 11, czyli dolna granica
ale powiedział, że nie będzie mi dawał narazie żadnych tabletek tylko mam za zadanie podwyższyć tą hemoglobinkę do następnej wizyty (1 grudnia) normalnym jedzeniem:-) a jeśli się nie uda to wtedy pomyślimy
Cieszymy się z Mężusiem, że wszystko tak dobrze się układa:-)
Dziewczyny buziaczki dla Was wszystkich
Trzymam kciukasy za wszystkie wizyty, choć nie wiem czy dziś w wolny dzień jakieś są
My dziś wieczorkiem wybieramy się na film "2012" ciekawe jaki będzie, ale pewnie na dużym ekranie fajnie efekty będzie widać![]()
My jutro jedziemy na ten film do Rzeszowa ciekawe czy warto daj znać po obejrzeniu;-):-)
zjadłam śniadanko i robie na dzisiaj deserki ptasie mleczko z galaretką, owowcami, bitą śmietaną i czekoladą ciasta nie upiekłam ale za to desery porobię bo może mama do nas zawita popołudniu;-):-)Miłego przedpołudnia Wam życzę:-)
moj dobry bo zaraz sie ubieram i jade do mamy na Rogale Marcińskie mmmmmmmmmm mniam

hej dziewczyny;-) jak tam humorki w dzien swiateczny???moj dobry bo zaraz sie ubieram i jade do mamy na Rogale Marcińskie mmmmmmmmmm mniam
![]()
Prześlesz mi jednego?
super że takie wieści przyniosłaś!!!!My jutro jedziemy na ten film do Rzeszowa ciekawe czy warto daj znać po obejrzeniu;-):-)
upiekę w sobotę
Humor tak sobie, ale bedzie lepiej wieczorkiemhej dziewczyny;-) jak tam humorki w dzien swiateczny???moj dobry bo zaraz sie ubieram i jade do mamy na Rogale Marcińskie mmmmmmmmmm mniam
![]()
i mi i mi....A z czym one są i jak smakują?Prześlesz mi jednego?
![]()
super że takie wieści przyniosłaś!!!!My jutro jedziemy na ten film do Rzeszowa ciekawe czy warto daj znać po obejrzeniu;-):-)
a tak w ogóle to dzień dobry:-) myślałam że sobie pośpię z mężusiem a tu dupa od 6 nie śpięzjadłam śniadanko i robie na dzisiaj deserki ptasie mleczko z galaretką, owowcami, bitą śmietaną i czekoladą ciasta nie upiekłam ale za to desery porobię bo może mama do nas zawita popołudniu;-):-)Miłego przedpołudnia Wam życzę:-)
hej dziewczyny;-) jak tam humorki w dzien swiateczny???moj dobry bo zaraz sie ubieram i jade do mamy na Rogale Marcińskie mmmmmmmmmm mniam
![]()