Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurcze to widzę że chyba na bahamy po słoneczko muszę jechaćWy też macie wrażenie że dzisiaj poniedziałek?
cały czas myślę w kategorii jutro wtorek
![]()

Dzień Dobry Dziewczynki:-) ja już wstałam lecę na miasto kupic kwiaty i jakiś prezen dla mamyt tylko jeszcze nie wiem co![]()
Super pomysł:-) tylko będę miała problem żeby zapełnić zdjęciami to drzewkoTak mi przyszło do głowy, że z racji, że twoja mamusia wkrótce zostanie babcią to możesz jej sprezentować coś takiego drzewko ramka DRZEWO GENEALOGICZNE prezent _Z5 (806978910) - Aukcje internetowe Allegro U nas w Gnieźnie można takie drzewko dostać w fotograficznym, super sprawaMy planujemy na Boże Narodzenie sprezentować rodzicom takie drzewko, bo już w lutym będzie można dołożyć kolejne zdjęcie
![]()
bo pasowało by zacząć od jej rodziców potem mama i tata a nie mogę bo są po rozwodzie i kiepskie stosunki panują pomiędzy nimi i musiałabym myśleć jak to rozplanować a pojęcia nie mam:-(