Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kurcze to widzę że chyba na bahamy po słoneczko muszę jechaćWy też macie wrażenie że dzisiaj poniedziałek?
cały czas myślę w kategorii jutro wtorek
![]()

Dzień Dobry Dziewczynki:-) ja już wstałam lecę na miasto kupic kwiaty i jakiś prezen dla mamyt tylko jeszcze nie wiem co![]()
Super pomysł:-) tylko będę miała problem żeby zapełnić zdjęciami to drzewkoTak mi przyszło do głowy, że z racji, że twoja mamusia wkrótce zostanie babcią to możesz jej sprezentować coś takiego drzewko ramka DRZEWO GENEALOGICZNE prezent _Z5 (806978910) - Aukcje internetowe Allegro U nas w Gnieźnie można takie drzewko dostać w fotograficznym, super sprawaMy planujemy na Boże Narodzenie sprezentować rodzicom takie drzewko, bo już w lutym będzie można dołożyć kolejne zdjęcie
![]()
bo pasowało by zacząć od jej rodziców potem mama i tata a nie mogę bo są po rozwodzie i kiepskie stosunki panują pomiędzy nimi i musiałabym myśleć jak to rozplanować a pojęcia nie mam:-(