celira
Fanka BB :)
Nie no ja wiem, ale nie chciałam żebyś się dołowała czy żeby Ci głupio było, bo nie ma powodu:-) A poza tym czasami kobitki też chodzą same, bo np partnerzy w pracy i czasu nie mająCelira no tak ale wiesz chodzilo mi o pary :-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie no ja wiem, ale nie chciałam żebyś się dołowała czy żeby Ci głupio było, bo nie ma powodu:-) A poza tym czasami kobitki też chodzą same, bo np partnerzy w pracy i czasu nie mająCelira no tak ale wiesz chodzilo mi o pary :-(
To Ty będziesz normalnie oczytana i wyedukowana mamuśka![]()
czytanie czytaniem, ale najważniejsza jest praktyka i doświadczenie
w związku z tym, że nie ma nikogo w Łodzi to ma prośbę do Łodzianek, że jak któraś czułaby się na siłach i miała ochotę czy mogłaby ją odwiedzić??? Bo wiecie tak leżeć w szpitalu bez żadnych odwiedzin to nieciekawie
agaB leży na Radwańskiej
numer telefonu podała chyba na odpowiednim wątku, więc Łodzianki możecie się z nią umówić telefonicznie
O rany, szkoda wielka:-( Chętnie bym poszła, ale nie mogę za bardzo wychodzić:-(Dziewczyny bardzo ważne!!!! Właśnie dzwoniła do mnie agaB i jak pewnie wiecie leży w szpitalu, bo ma mieć jakieś badania i nie wie ile tam będzie i nie ma dostępu do netaw związku z tym, że nie ma nikogo w Łodzi to ma prośbę do Łodzianek, że jak któraś czułaby się na siłach i miała ochotę czy mogłaby ją odwiedzić??? Bo wiecie tak leżeć w szpitalu bez żadnych odwiedzin to nieciekawie
agaB leży na Radwańskiej
numer telefonu podała chyba na odpowiednim wątku, więc Łodzianki możecie się z nią umówić telefonicznie
![]()
O rany, szkoda wielka:-( Chętnie bym poszła, ale nie mogę za bardzo wychodzić:-(

Była wczoraj na forum ,ale się nei odzywała. A numer jest na tej grupie społecznosciowej, kótra była jako pierwsza załozona.

Może z jakiejś bramki internetowej ?laski numer jest zagraniczny nie mam za bardzo kasy zeby do niej napisac
już do niej pisze momencikMoże z jakiejś bramki internetowej ?
Ja jak wysyłałam z bramek to nigdy raportu nie miałam, a czasami dochodziło od razu, czasami po kilku godzinach, a czasami wogóle.ok poszło...jak narazie nawet raportu nie dostałam ze doreczono lipa jakś chyba