reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Tygrynko dobrej zabawy no i popstrykaj troche zdjec,z checia poogladamy;-)

Margus ja ostrzegam przed zelazem bo moj sredni syn mial przez to popsute zabki,przednie mu najpierw zrobily sie czarne a pozniej zaczely sie wykruszac i musial miec je usuwane pod narkoza.Dlatego teraz zwracam uwage na takie rzeczy,najlepiej jest dostarczac dzieciaczkowi zelazo w naturalnym jedzonku.

Ostatnia edycja:
reklama
Moj mezus pojechal rano do szpitala,dzwonil i mowil ze ma juz lozko teraz czeka az przyjda po niego,a ja zaraz uciekam do sklepu,mam na glownej ulicy piekarnie i jest tam polski chlebek i buleczki,z tego co zauwazylam duzo anglikow kupuje nasz chlebek :tak:wiec mykam bo zabraknie dla mnie;-)

Milego dnia

Tygrynko dobrej zabawy no i popstrykaj troche zdjec,z checia poogladamy;-)

Margus ja ostrzegam przed zelazem bo moj sredni syn mial przez to popsute zabki,przednie mu najpierw zrobily sie czarne a pozniej zaczely sie wykruszac i musial miec je usuwane pod narkoza.Dlatego teraz zwracam uwage na takie rzeczy,najlepiej jest dostarczac dzieciaczkowi zelazo w naturalnym jedzonku.
EDYTKO a długo twój synek brał to żelazo? Niestety u nas nie da sie zadziałac jedzonkiem bo ma spory niedobór przez co ma tez niedokrwistosc :-( jak dla mnie to dziwne bo on sporo kaszek je a tam jest tez zelazo i mleczka :-( wiec nie mam pojecia skad te niedobory :-( No i oczywiscie daj znac jak juz mezul bedzie po operacji -trzymamy kciuki :-)

Dzien dobry!

U nas dzis piekne słoneczko za oknem szkoda tylko ze sie spac chce bo noc troche słaba kilka pobudek było :-( teraz maluch spi a ja sie biore za porzadki bo pozniej lecimy na spacer a wieczorkiem do jakiegos marketu bo trzeba zapas zniczy zrobic :-(

U nas nocka troszkę lepsza niż ostatnio, choć Niunia budziła się kilka razy, ale tylko na smoka.
Na dobre się obudziła o 5.30, ale jak tatuś się zlitował i zrobił mleczko, to napiła się troszkę i zasnęła jeszcze do 8.00 :-D

Teraz też mi Mycha zasnęła na drzemkę, to ja korzystam i idę przesadzać kwiatki :-D

EDIT: Udało mi się przesadzić 2 kwiatki :-D
A moja Nelka nadal śpi ;-)
Ale już nie idę... bo pewnie zaraz się Gwiazda obudzi :-)

Ostatnia edycja:
U mnie nocka ok. 3 razy wstawałam. Jakaś jestem dziś bez humoru. Chyba mnie nerwy biorą, bo kandyduję na radną i jutro mam pierwsze zebranie z mieszkańcami, a jest to dla mnie nowe doświadczenie i trochę mam stresa. Muszę coś powymyślać bo ludzie czasem potrafią być hamscy

Witam:)

Kame gratki dla Nelki:) My dalej czekamy na tego pierwszego zebala:(

Kinia fajnie, ze kapanko sie udalo:)

Agape na pewno sobie poradzisz, a do ludzi z usmiechem, to na pewno nikt z niczym chamskim nie wyskoczy:)

Margus jeszcze raz zdrowka dla Bartusia:)

Ja ide na spacerek, milej soboty kochane:)

:-)Dziendoberek
Agapa to w takim razie powodzenia:tak:
Edytko
no to operacja sie wkincu odbedzie, duzo zdrowka dla M.;-)

A Tygrynka sie dzis bedzie bawic:-) Kuuurcze tak dluuugo jej nie bedzie:baffled:

My dzisiaj spalismy o dziwo dobrze:tak:Humorek dopisuje:rofl2::rofl2:, muzyczka gra:-p, zeby zagluszyc ten pochmurny dzionek:-) Zaraz mezus wroci i jedziemy na zakupki:-)
Lubie weekendy bo jestesmy wszyscy razem i jest wesolo:rofl2::rofl2::happy:

Kam a jakie kwiatki przesadzalas? I powiedz mi jak robicz ten sos chrzanowy do klopsikow jak sie nie myle...Ja juz sie chyba Ciebie o to pytalam kiedys :zawstydzona/y::tak::-)ale skleroze mam...:-pAle to bylo taaak daaawno, ze jeszcze w ciazy bylysmy chyba:tak:
Zabeczko udanego spacerku.
Kinia moja mala tez juz ma pierwsze kapanko w duzej wannie za soba...a podobalooo siee, ze hej hehe
Margus zdroweczko dla Bartusia.

Ostatnia edycja:
EDYTKO a długo twój synek brał to żelazo? Niestety u nas nie da sie zadziałac jedzonkiem bo ma spory niedobór przez co ma tez niedokrwistosc :-( jak dla mnie to dziwne bo on sporo kaszek je a tam jest tez zelazo i mleczka :-( wiec nie mam pojecia skad te niedobory :-( No i oczywiscie daj znac jak juz mezul bedzie po operacji -trzymamy kciuki :-)

Dzien dobry!

U nas dzis piekne słoneczko za oknem szkoda tylko ze sie spac chce bo noc troche słaba kilka pobudek było :-( teraz maluch spi a ja sie biore za porzadki bo pozniej lecimy na spacer a wieczorkiem do jakiegos marketu bo trzeba zapas zniczy zrobic :-(

Moj syn bral zelazo ok miesiaca,jak bedziesz Bartusiowi je dawac to zaraz po tym staraj sie umyc mu zabki i jezyczek aby zelazo nie mialo mozliwosci pozostawac na zabkach dlugi czas,i powinno byc dobrze;-)ja wtedy nie wiedzialam ze zelazo moze zniszczyc zabki,gdybym wiedziala o tym ,to bym zaraz po podaniu myla mu zabki.A i jeszcze jedna sprawa,przy podawaniu zelaza powinnas podawac rowniez Wit C wtedy zelazo jest lepiej wchlaniane przez organizm.

reklama
Do góry