Monikasia to czekam następnym razem! daj znać po ginie!
Anne co z Waszym lekarzem, co powiedział?
Izulka15 fantastycznie się czyta Twój post, bardzo energetycznie i optymistycznie
)
Elizzz mam nadzieję, że sytuacja w domu się poprawi, atmosfera oczyści...
my dzisiaj cały dzien spędziliśmy z Sebą na podwórku u koleżanki z forum, a mąż chorował sobie sam w domu... zaraz idziemy wszyscy spać... dobranoc!
Anne co z Waszym lekarzem, co powiedział?
Izulka15 fantastycznie się czyta Twój post, bardzo energetycznie i optymistycznie
Elizzz mam nadzieję, że sytuacja w domu się poprawi, atmosfera oczyści...
my dzisiaj cały dzien spędziliśmy z Sebą na podwórku u koleżanki z forum, a mąż chorował sobie sam w domu... zaraz idziemy wszyscy spać... dobranoc!

,może w Polsce lansuje się model rodziny 2+1,ale ma to też oprócz plusów w kwestii finansowej ,mnóstwo minusów tak naprawdę,w wielu innych krajach właśnie wielodzietność jest na topie i jest ceniona jako wartość-oczywiście nie myślę o wielodzietności w rodzinach patologicznych-bo i takich u nas w Pl nie brakuje niestety.W zdrowej,normalnej rodzinie większa liczba dzieci jest fajną sprawą i ma swoje plusy-choć jest to droga trudniejsza-bo wiadomo-trzeba więcej pracy,więcej finansów itd. popieram Izulkę-3ka 4ka jest the best !
. Chłopaczki po 19 lat może pomyśleli, ze mamuśki napalone...Oczywiście pół schroniska wyło z nas a my z nimi:-)