Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam też nowe lutóweczki
O dziwo dzisiaj ominęły mnie wymioty i śniadanko w całości zjadłam

tylko od wczoraj czuje dziwne uczucie pod brzuchem jakby mnie coś ciągnęło po prawej i lewej stronie pachwin:-( Czy któraś z Was tak ma? No i brzuszek już zaczął mi rosnąć
Spodni już nie dopnę trzeba iść na zakupy
ilonka ciekawe za co my płacimy takie słone składki na ubezpieczenie zdrowotne skoro za wszystko musimy płacić i tak osobno. Ja raz byłam u państwowego G i więcej nigdy, przyjmuje od 16 ale kolejka się robi juz od 13 :-(. Zapisac sie nie mozna jest tylko lista kolejkowa. Teraz bym nawet nie dała rady tyle czekac. ale widzialam dziewczyny w zaawansowanej ciazy czekajace po 5 godzin na wizyte- koszmar !!
a moja 4 letnia sistrzenica jak się dowiedziała że mam dzidzię w brzuszku to przyszł i zrobiła mi wykład , że: "teraz to piwa ciocia nie może pic i kawy nie może, i przyniosłam poduszkę zuzu (jej młodsza siostrzyczka) poszła spac i dzidzia też pewnie chce spać" tak mała mądrala:-):-):-)
... poświęcił mi prawie godzinę w pełni PROFESJONALNIE nie jest mi szkoda dać 100 zł na wizytę co 3 tyg. Ważne, że czuję się bezpiecznie pod jego opieką, a na dziecko będę jeszcze więcej wydawała na pewno od lutego ;-)

...w weekendzik pochwaliliśmy się reszcie rodzince że czekamy na dzidzię i wszyscy oczywiście mocno nam gratulowali ii tylko mówili że oni i tak wiedzielia moja 4 letnia sistrzenica jak się dowiedziała że mam dzidzię w brzuszku to przyszł i zrobiła mi wykład , że: "teraz to piwa ciocia nie może pic i kawy nie może, i przyniosłam poduszkę zuzu (jej młodsza siostrzyczka) poszła spac i dzidzia też pewnie chce spać" tak mała mądrala:-):-):-)
a i jeszcze jedno ja juz jestem w II trymestrze![]()
I gratuluje dotrwania do II trymestru
Jesteśmy prawie na tym samym etapie