Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witajcie Śnieżynki :-)
ja dziś znów wstałam dopiero o 8 rano. teraz muszę zapłacić przelewy i zrobić obiad. Na drugie robię placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym. Tylko muszę iść po te pieczarki do warzywniaka. A obiecałam mojemu zupę- nie mam niestety pomysłu. No i muszę sie wyrobic z wszystkim co mam na dzis zaplanowane. Będzie cięzko bo cos nie za fajnie sie czuje.
Najwyżej przełoze kilka rzeczy na jutro i zaangażuje mojego do pomocy.
Co do wózków to mnie odrobine rozpacz ogarnia bo to co mi sie w sklepach podobało i mieściło sie do naszego autka to ceny powyżej 2500 (to jest o 1000 wiecej niz moja pensja) ale tak jest jak sie pracuje na państwowym ;-)
Moze faktycznie poxniej będą przeceny kolekcji 2009, choć ja moge kupic nawet starszy byle by z atestem i odpowiedni. nie szaleje na punkcie mody ani firmy.
zalecenie jest ze dziecko moze spac na dworze do minus12

chyba bym musiala na glowe upasc,zeby malucha przy takiej temp. na dworze zostawic ....w kazdym badz razie ja sama nie wiem jak to jest, ze polskie dzieci nie chca w gondolach jezdzic a dunskie moga...
ale naprawde tak jest, tyle ze musi byc ta gondola odpowiednio dluga i z funkcja siedzaca...takze bedziemy probowac sposobu dunskiego z gondola jak najdluzej ;-)bo mnie i tak zawsze gondole podobaly sie bardziej :-):-):-)
najwazniejsze,ze juz sie lepiej czujeszWitam moje Śnieżynki:-)
Przepraszam, że nie pisałam, ale od środy męczyły mnie straszne wymioty co zjadłam czy wypiłam, ale już nam lepiej:-) wczoraj pojechałam nawet do szpitala, ale dali mi te same leki co wtedy i kazali leżeć w domu
Zaraz poczytam co napisałyście:-)

Tak bym chciała żeby chociaż te wymioty mi przeszły bo tak mnie nieludzko gnębią

A co do wózków ja też postawie na komis trochę mamy wydatków musimy się urządzić i pokupić rzeczy do domu i raczej nie będzie nas stać na droższy wózek a w komisach faktycznie są w super stanie wózki za grosze
Miłego dnia Śnieżynki