reklama
L
Losek
Gość
Na prawdę żadna z Was nie zażywa Duphastonu ?;-)
Ja dopochwowo Luteine 2*2 od 8 tyg - profilaktycznie ( a to ponoc to samo) za tydzien mam odstawic? a cio?
Poza tym ELEVIT (witaminy) i teraz URINAL (na pecherz)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
L
Losek
Gość
mi kazal od 17tego tyg odstawic luteine z dnia na dzien bo ponoc ... od 17 tyg lozysko produkuje juz wszytskie hormony.
Witajcie wszystkie Lutówki!
Po dłuższej nieobecności już jestem... do Polski wracamy dopiero w poniedziałek, ale dzisiaj dostaliśmy wiadro internetu, dlatego też się odzywam.
Wakacje są piękne! Woda ciepła, temperatura wysoka, ale jest cudownie! Nie opaliłam się za bardzo, gdyż wiadomo jak mogą się skończyć kąpiele słoneczne dla kobiety w ciąży...wolę być nadal blada, ale nie mieć żadnych plam. Tak że filtry w balsamach chroniły i chronią mnie i moje maleństwo! Mój mąż jest czerwony jak rak i ma problem ze spaniem, ale to też jego wina, bo nie chciał schodzić ze słońca :-)
Jak wrócimy to na spokojnie poczytam co tu pisałyście, abym mogła spokojnie byc na bieżąco. Ja także po powrocie muszę zaliczyć ginka, tylko mój jest na urlopie do 17.08. Pojawiły mi się tu na wakacjach na 3 dni plamienia, jedno duże, te kolejne mniejsze. Pójdę do lekarza mojej kumpeli, niech zobaczy tylko , czy wszystko jest ok. W sumie czuję się dobrze, brzuch mnie nie boli, ale niedawno skończyłam brać Duphaston ponieważ miałam tego krwiaka, więc na wszelki wypadek zobaczymy czy wszystko dobrze.
Trzymajcie się cieplutko, odezwę się we wtorek!!!!!!! Buziaczki !!!!
Po dłuższej nieobecności już jestem... do Polski wracamy dopiero w poniedziałek, ale dzisiaj dostaliśmy wiadro internetu, dlatego też się odzywam.
Wakacje są piękne! Woda ciepła, temperatura wysoka, ale jest cudownie! Nie opaliłam się za bardzo, gdyż wiadomo jak mogą się skończyć kąpiele słoneczne dla kobiety w ciąży...wolę być nadal blada, ale nie mieć żadnych plam. Tak że filtry w balsamach chroniły i chronią mnie i moje maleństwo! Mój mąż jest czerwony jak rak i ma problem ze spaniem, ale to też jego wina, bo nie chciał schodzić ze słońca :-)
Jak wrócimy to na spokojnie poczytam co tu pisałyście, abym mogła spokojnie byc na bieżąco. Ja także po powrocie muszę zaliczyć ginka, tylko mój jest na urlopie do 17.08. Pojawiły mi się tu na wakacjach na 3 dni plamienia, jedno duże, te kolejne mniejsze. Pójdę do lekarza mojej kumpeli, niech zobaczy tylko , czy wszystko jest ok. W sumie czuję się dobrze, brzuch mnie nie boli, ale niedawno skończyłam brać Duphaston ponieważ miałam tego krwiaka, więc na wszelki wypadek zobaczymy czy wszystko dobrze.
Trzymajcie się cieplutko, odezwę się we wtorek!!!!!!! Buziaczki !!!!
Czarodziejka
Fanka BB :)
Kochane ja tak z innej beczki...
Wpadam by sie pożegnać na jakies 2 tygodnie...
Jade na dlugo wyczekiwane wakacje...
Takze całusy Snieżynki i do "poczytania"...chociaz pewnie jak wróce to nie dam rady przebrnąc przez taka ilosc postów
Zycze Wam wszystkiego Cudnego
Takze całusy Snieżynki i do "poczytania"...chociaz pewnie jak wróce to nie dam rady przebrnąc przez taka ilosc postów

kataszaone
nowa mama
Na prawdę żadna z Was nie zażywa Duphastonu ?;-)
ja zazywam od poczatku ciazy (tzn od kiedy wiem ze jstem w ciazy) do tego luteine dopochwowo, a czemu pytasz?
L
Losek
Gość
ja zazywam od poczatku ciazy (tzn od kiedy wiem ze jstem w ciazy) do tego luteine dopochwowo, a czemu pytasz?
a ktory Ty masz tydzien? mowil CI kiedy masz odstawic?
L
Losek
Gość
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
Pandorak, a czemu Ty w nocy pracujesz. kobiecie w ciazy nie wolno i musza tak Ci grafik ustawić, żebyś w nocy nei robiła.
Nom ja też słyszałam że kobieta w ciąży może pracowac tylko w trybie jedno zmianowym . Nie chodzi o to że nie moze mieć nocek , ale mają być albo same nocki albo same dniówki , rytm doby musi być uregulowany .
Art. 178. Kodeksu pracy§ 1. Pracownicy w ciąży nie wolno zatrudniać w godzinach nadliczbowych ani w
porze nocnej. Pracownicy w ciąży nie wolno bez jej zgody delegować poza
stałe miejsce pracy ani zatrudniać w systemie czasu pracy, o którym mowa w
art. 139. (system przerywany)
Kobieta w ciązy nei moze pracowac w nocy!!! Pracodawca musi jej zapewnic moz.iwość pracy w godzinach nienocnych.
_Pysia_ : ja np pracowałam w firmie która funkcjonuje jedynie w nocy ! Co w tedy rzucić prace ?
Laseczki moje kochane! Mnie nie obowiązuje polski kodeks pracy

reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Kochane ja tak z innej beczki...
Milego wypoczynku

Dzień dobry Śnieżynki

Ostatnia edycja: