Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na prawdę żadna z Was nie zażywa Duphastonu ?;-)
Na prawdę żadna z Was nie zażywa Duphastonu ?;-)
ja zazywam od poczatku ciazy (tzn od kiedy wiem ze jstem w ciazy) do tego luteine dopochwowo, a czemu pytasz?
Pandorak, a czemu Ty w nocy pracujesz. kobiecie w ciazy nie wolno i musza tak Ci grafik ustawić, żebyś w nocy nei robiła.
Nom ja też słyszałam że kobieta w ciąży może pracowac tylko w trybie jedno zmianowym . Nie chodzi o to że nie moze mieć nocek , ale mają być albo same nocki albo same dniówki , rytm doby musi być uregulowany .
Art. 178. Kodeksu pracy§ 1. Pracownicy w ciąży nie wolno zatrudniać w godzinach nadliczbowych ani w
porze nocnej. Pracownicy w ciąży nie wolno bez jej zgody delegować poza
stałe miejsce pracy ani zatrudniać w systemie czasu pracy, o którym mowa w
art. 139. (system przerywany)
Kobieta w ciązy nei moze pracowac w nocy!!! Pracodawca musi jej zapewnic moz.iwość pracy w godzinach nienocnych.
_Pysia_ : ja np pracowałam w firmie która funkcjonuje jedynie w nocy ! Co w tedy rzucić prace ?
ponieważ mieszkam w UK. Pracuję dla NHS ( odpowiednik NFZ), w szpitalu na intensywnej terapii-jestem pielęgniarką i opieka jest 24h na dobę i nie ma zmiłuj! Jeśli będę miała przeciwwskazania lekarskie to na pewno z tych nocek mnie zdejmą. Trafiają mi się one co 6-8 tyg około 2 tygodni nocek. Jeśli jest dobry team to praca jest łatwa, lekka i przyjemna-czasem o wiele przyjemniejsza niż na dniówkach, bo w nocy nie ma zabiegów-tylko te emergency. Na razie czujemy się dobrze, więc i dużo więcej kaski wpadnie za te nocki.Kochane ja tak z innej beczki...
Wpadam by sie pożegnać na jakies 2 tygodnie...
Jade na dlugo wyczekiwane wakacje...
Takze całusy Snieżynki i do "poczytania"...chociaz pewnie jak wróce to nie dam rady przebrnąc przez taka ilosc postów
Zycze Wam wszystkiego Cudnego
A potem zdaj nam relacje
Coś nie mogłam spać jakieś pierdoły mi się śniły
Ale teraz już lepiej
Miłej niedzieli Dziewczyny ja po obiadku lecę odpoczywać na działeczkę