reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

dzien zieeeew dobry :):):)
u nas też ohydna pogoda, a jeszcze idziemy na ślub znajomych...a najchętniej zostalibyśmy z mężem pod kołderką, zwłaszcza, że od dawna nie mieliśmy czasu na lenistwo..ee wspólne, bo ja to troche leniu****e na codzień:-D

Tygrynka a widzisz a nie mówiłam że w końcu Was też dopadnie żądza jedzenia:-)

uhhh Patrycja teraz to ja jestem Lodóweczka aż miło! cały czas głodna!! teraz też męża wysłałam po świeże bułeczki, a na ten czas zapycham się actimelem i kefirem:-D

Dzien dobry Dziewczynki.
Pogoda faktycznie paskudna. Miałam isc na ślub koleżanki, ale chyba sobie podaruje. Bo pogoda taka, w kościele pewnie będzie zimno. Musze pranko zrobic, zakupy. A wieczorem idzeimy na koncert. Ale tez mi się nei chce.

hej Pysia :)
wnioskuje że Wy tylko do kościoła?jej zazdroszczę...my mamy jeszcze wesele, uch... a ja mam letnie wersje strojów, a jest ziiiiimnooo...myślę kiedy wypada się zmyć jak wesele zacyzna się po 18 :-D nawet na koncert by mi się nie chciało iść, ale Tobie życzę by Ci się chciało i miło czas spędziło:-D

Wy jesteście takie wesołe a ze mnie taki sucharek...aż mi się płakać chce i chyba zaraz to zrobię. Bo na dodatek nie wyspana jestem bo sąsiedzi mieli balety i nie spałam od 2 do 6!!!ja pierdole!!!

Kupiłam sobie wczoraj książkę Ciężarówką przez 9 miesięcy. Polecam jest bardzo fajna.

Milena cisza nocna jest od 22 do 6, więc wiesz..;-) pośpij sobie teraz, odpocznij!
a książkę też mam-fajna :) jeszcze p[olecam "Dziecko dla odważnych" Talko - kupa śmiechu :-D

Dzien dobry mac niebardzo.....

ja się czuję masakrycznie, jeste zmeczona całą noc nie spałam, i dodtakowo nic mi nie przechodzi ide dzis do lekarza nie bede się meczyć w całej chałupie wali czosnkiem i cebulką masakra mówie wam......

biedulko daj znać co Ci lekarz powiedział i trzymaj się ciepło!

reklama
Hej Brzuchatki.
ja miałam pobudke o 7.30 , potem przyszli robotnicy gipsować a teraz robie obiad.
pogoda tak śliczna ze jak zrobię idę na spacer. Muszę jeszcze poczekać bo maja wrócić jak wyschnie żeby to wygładzić i pomalować. Ehhh
Mój poszedł jednak do pracy bo sie wczoraj nie wyrobił, a pacjenci nie mogą czekać :-(. Za to obiecał ze pójdzie sam na targ i kupi mi warzywa i owoce. Zobaczymy co kupi, powiedziałam mu ze mam szaloną ochotę na gruszke i zeby mi koniecznie kupił jabłka twarde do jedzenia.

Ale zakupy wieczorem w markecie mu sie nie upieką. Nie mamy juz mleka, sera, jogurtów, proszku do prania, nie mamy też żadnej wędliny. został tylko chleb i masło. ja rano zjadłam płatki na sucho bo nie miałam czym je zalać.A tak bym zjadła jakiś serek biały ze szczypiorkiem :-(
jutro jedziemy do Krakowa wiec na pewno wyciągnę go do Kolorino, zobaczymy czy sie tam opłaca. Reklamowali otwarcie tak ze az muszę zobaczyć co takiego zachwalali;-)

Kochana idź na spacerek i zróbcie te zakupy, bo nam z głodu padniesz;-):-p

Ilona jak tam przeziębienie? mam nadzieje że już lepiej.

Dziękuję Bardzo Milenko za pamięć :-) Dziś już jestem jak nowo-narodzona :-p Mój Misiu zapodał mi taką ilość czosnku, że aż dziwne by było jakbym dalej się źle czuła hehe a Mamusia pielęgniarka to jeszcze szybciej postawiła mnie na nogi :-)

Dziewczynki dodaje foteczkę jakby któraś była ciekawa :rofl2:

Załączniki

• fazy.jpeg
    fazy.jpeg
    11,8 KB · Wyświetleń: 47
Dzień dobry weekendowo Śnieżynki:-)

Kochana mój Mężuś jeszcze przed ślubem był 3 miesiące w Turcji w delegacji i wierz mi, że już obiecaliśmy sobie, że nie będziemy się rozstawać:tak: a już na pewno w ciąży bym go nie puściła, ale na szczęście sam też nie chce jechać:-)

Jak tam Wasze samopoczucie???:confused::-D

Ja już po pracy 30 min wcześniej :-D
No ja wolałam, żeby pojechał teraz niż po porodzie a tak 4 miesiące mam nadzieję jakoś zlecą a później całe 8 miesięcy będzie przy mnie niestety takie rozstania będą nieuniknione bo to jego zawód i coś z czego mamy pieniążki.

Kurdę, kurdę tylko cholera to już 9 dzień jak nie dzwoni :wściekła/y: Pewnie ich do portu nie puszczają :wściekła/y:

Zaraz idę ciotce pasemka robić oczywiście jak jej nie zrobię małe kuku na tą głowę bo jestem strasznie wyczulona na zapachy ostatnio :-D
A Wy jakie pany Kobietki ? Jak mija popołudnie ?

Ale tu dzisiaj cisza straszliwa. Własnie oglądałam program o nieudanych oparacjach plastyczych. Kurde wydać tyle kasy, żeby lepiej wyglądać, a potem taka masakra.

A ja jestem wściekła ... nadal. Wróciłam ze szkoły , okazalo sie ze moja doroduszna matka zaczęła robić żeberka ktore ja kupiłam ... i je tak SPIER***** że od samego zapachu chciało mi sie żygać , a taka miałam kur*** ochote na te kur**kie żeberka !!!Musiałam sie najeść kapustą i ziemniakami ... cudowny dzień . Kocur miał jechać do swojego małego , ale stwierdził ze nie pojedzie , i siedzi mi na głowie ... tragedia , ryczeć sie chce ...

to rycz, lepiej popłakac niż wybuchnąć i kogoś zabić przez przypadek. też mi babcia z rana krwi napsuła, bo "umyła" szpachelka parapet z gołębi. Sobie wyobraźcie jak ładnie teraz wygląda. Tyle, ze mi wtedy tentno skacze, a nie plakac się chce.

Znachorka a popłacz sobie ile wlezie.
U mnie w domu się boją mnie denerwować bo jakk jestem wściekła to się nie dre ale ponoć robie się purpurowa i ponoć mi dym uszami idzie :-D i mnie nie denerwują chyba żeby mi żyłka gdzieś nie poszła :-D
Ale jak mój M dziś nie zadzwoni to chyba zawału dostane :wściekła/y:

Znachorko wypłacz się to Ci przejdzie (przynajmniej troszkę), a jeśli któraś dzisiaj myśli "co by tu robić" niech ściągnie sobie film "Chłopiec w pasiastej piżamie"... piękny, piękny, piękny, piękny, piękny, piękny, piękny i jeszcze raz PIĘKNY!

reklama
Znachorko wypłacz się to Ci przejdzie (przynajmniej troszkę), a jeśli któraś dzisiaj myśli "co by tu robić" niech ściągnie sobie film "Chłopiec w pasiastej piżamie"... piękny, piękny, piękny, piękny, piękny, piękny, piękny i jeszcze raz PIĘKNY!
A o czym ten film ? Bo ja właśnie jakieś 3 komedie ściągam ale to nic ciekawego ;/

Do góry