reklama

Wątek główny

reklama
no suwaczki nas troche kłamią . Bo jesli pisze 17 i 4 dni to najeli jest w 18 tyg . Bo suwaczek podaje pełne tygodnie . te cztery dni na plusie to własnie W 18 TYG :)

Ilonaa mój Irek też ciągle się piekli, że na bb siedze, a jak jest w domu, to droczy się ze mną zaglądając przez ramie. Wczoraj tylko w jednym pokoju mieliśmy internet, i chciałam skorzystać aby zaglądnąć tutaj, a on siedzi i siedzi... W końcu powiedziałam, że nie mogę korzystać dopóki tu jest i ofuczany poszedł do salonu hehe. Faceci i tak nie zrozumią tego forum... Hehe...

Haha "biedny" :-):-):-) Mój czasami też się wkurza jak coś do mnie mówi, a ja do niego "yhy...yhy..." i patrzę w monitor laptopa:-p ale tak poza tym ostatnio powiedział mi, że woli to niż żebym przesiadywała na naszej-klasie :-p

QUOTE=Sulwie;4171045] Ja tam to forum uwielbiam!!!! jak kiedys weszlam na inne miesiace..hmm...to np na pierwszej stronie byl wpisany regulamin, ktory sobie same dziewczyny wymyslily....nic dodac nic ujac..:baffled::confused:...[/QUOTE]

OGŁASZAM KONKURS NA REGULAMIN ! haha może założę osobny wątek w którym powymyślamy zasady "lutówek" a potem skleimy w jedną wielką całość?? :rofl2::rofl2::rofl2::-D:-)

_Pysia_ No widzisz.... źle pranie wieszasz i nie doceniasz tego, że kobieta Ci pomaga! Przecież skarpetki lepiej schną jak się je inaczej powiesi!

Kurde, ja bym chyba zabiła, szczerze! Co jej zależy jak skarpetki schną? A zapytał je ktoś o zdanie?
Nie no, Ty to masz moja droga rzeźnie w biały dzień i to pod jednym dachem!

Haha "biedny" :-):-):-) Mój czasami też się wkurza jak coś do mnie mówi, a ja do niego "yhy...yhy..." i patrzę w monitor laptopa:-p ale tak poza tym ostatnio powiedział mi, że woli to niż żebym przesiadywała na naszej-klasie :-p

QUOTE=Sulwie;4171045] Ja tam to forum uwielbiam!!!! jak kiedys weszlam na inne miesiace..hmm...to np na pierwszej stronie byl wpisany regulamin, ktory sobie same dziewczyny wymyslily....nic dodac nic ujac..:baffled::confused:...

OGŁASZAM KONKURS NA REGULAMIN ! haha może założę osobny wątek w którym powymyślamy zasady "lutówek" a potem skleimy w jedną wielką całość?? :rofl2::rofl2::rofl2::-D:-)[/QUOTE]
To dawaj. wymyslimy najleszy regulamin pod słońcem :)

no suwaczki nas troche kłamią . Bo jesli pisze 17 i 4 dni to najeli jest w 18 tyg . Bo suwaczek podaje pełne tygodnie . te cztery dni na plusie to własnie W 18 TYG :)

Mi lekarz właśnie tak wytłumaczył! :-)

to ja dam swoją, ona nigdy się nie wtrąca tylko dobrze radzi:tak:
To może tą Twoją sklonujemy? Hehe, jak się wszystkie tu zrzucimy, to zabieg będzie tańszy :-)

Ilonaa ten konkurs super sprawa! Można by było coś razem zmajstrować :-)

Hehe, do lutego mnóstwo czasu, ciekawe ile pomysłów nam do głowy jeszcze wskoczy!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry