patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
No tak zatopiłam swoje podniebienie tym cudownym nadzieniu warto było:-) ale szkoda spodni bo z jagód hmm... pewnie nie zejdzieAle mówiłas, że rogaliki są dobre... Więc warto było się uciaprać!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No tak zatopiłam swoje podniebienie tym cudownym nadzieniu warto było:-) ale szkoda spodni bo z jagód hmm... pewnie nie zejdzieAle mówiłas, że rogaliki są dobre... Więc warto było się uciaprać!

A ja jestem po wczorajszej wizycie - dostałam 4 tyg. zwolnienia i zapytałam czy te zwolnienia już tak do końca, a moja doktorka na to że to już ode mnie zależy, jak się lepiej czuję to ona mi pozwoli na miesiąc iść do pracy. Teraz będę zastanawiać czy nie wrócić na trochę w październiku.Nadmieniam, iż do tej pory biorę m.in. luteinę na podtrzymanie ciąży i magnez 3 razy dziennie - żeby zapobiegać skurczom macicy.Pozdrawiam "nasze" nowe nabytki.

mam nadzieję, że mi nie zaszkodzą
Tylko mam problem bo jestem a pracyPatrycja trzeba to szybciutko zaprać w zimnej wodzie, najlepiej puszcza płynem do mycia naczyń. mi mama polecała namoczyć w zsiadłym mleku ale nigdy nie stosowałam bo zawsze mi puszczało. Byle plama nie zaschła
i nie mam jak zaprać a już o ściągnięciu nie wspomnę
pokazywali kamerkę nad łóżeczko, która pokazuje również temp. w pokoju, jakiś taki fajny kibelek był, ale nie zdążyli pokazać "bo czas" a tyle tego tam koleś miał do pokazania :-Biedna Tygrynka pewnie teraz kable łączy gdzieś po kątach:-) bo może mąż się wkurzył i przeciął magiczny kabelek...![]()

Ściągnij gacie! Pokaż majtki!Tylko mam problem bo jestem a pracyi nie mam jak zaprać a już o ściągnięciu nie wspomnę
![]()
Dzień doberek Śnieżynki:-)
Ja już rano zdążyłam pojechać z Mężusiem na zakupy:-) i zaś objadam się miśkami Haribomam nadzieję, że mi nie zaszkodzą
![]()
Ściągnij gacie! Pokaż majtki!