Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powiem Ci że teraz wyjątkowo dobrze znoszę ciąże mam dużo energii i zapału i chęci do roboty:-) Nie wiem skąd:-)Choć wieczorem zasypiam zmeczona ale szczęśliwaDzięki. Podziwiam Ciebie Patrycja, ze tak dzielne pracujesz...I jeszcze po pracy obiad robisz !
Brawo !

u mnie ogólnie ok;-) choć pomiar ciśnienia skończył się pogotowiem dwiema kroplówkami i ekg jutro pójde po skierowanie na większą ilość badań bo mnie wczoraj na pogotowiu ewidetnie spławili i tym tekstem w stylu "wygląda na to że nie ma się czym martwić" jakoś to "wygląda" mnie nie uspokoiłoczy ktoś mi może streścić czy wszytkie wczorajsze wizyty ok?????

[B pisze:Gucha9[/B]0;"4187606]A marudzę tak bo z moim miśkiem w kłótni jesteśmy od 3 dni i dlatego smutno mi i w ogóle...wczoraj napisałam wam, że odesłałam go do domu, bo po pracy o 21 chciał przyjecać i poprosił mnie żebym mu taksówkę wezwała, bo ten kuzyn który mnie opierd*lił to jego wkurzył i nie ma z kim wracać a ja do niego smsem " co przyjaciel teraz zawiódł radz sobie sam" mam nadzieję że poczuł się tak samo jak ja 2 dni temu kiedy oberwało mi się za te drzwi. I jeszcze napisałam że już niczego nie jestem pewna!I biedak się przestraszył że ślub odwołam i dlatego chciał przyjechać...boże dlaczego ja taka wredna i uparta jestem, ale dlaczego mam kolejny raz pozwalać sobą gardzić? Nie wiem już co mam robić tylko tutaj mogę z wami o tym pogadać bo mamie nic nie powiedziałam bo ona to zaraz ciśnienie 4 razy większe, papierosy w dłoń i płacz..."
Słuchaj, ja bym tak samo powiedziała, baby są okrutne, ale na pewno mu było przykro, musisz teraz zwalić to wszystko na hormony ciążowe i już.
Miałam 84/62 czyli stanowczo za niskie:-(...Patrycja214 – kochana uważaj na siebie, dobrze że zapalenie minęło, a teraz nie stresuj się w miarę możliwości, a to ciśnienie to miałaś niskie czy wysokie - bo ja laikiem jestem w tych sprawach?...
Miałam 84/62 czyli stanowczo za niskie:-(