Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja piję kawkę jedną rano delikatną mrożoną - bo jak wstaje to kiesko się czuję jest mi słabo i mam wrażenie że jak gdzieś pojde dalej to padnę...
Ja odchudzam kobiety
A teraz z innej beczki. Chciałam zapytać pracujące Lodóweczki czy Wy w ogóle coś robicie w pracy ?
Zawsze miałabym jakieś pocieszenie że nie tylko ja się obijam
poprzez fitness, aerobik ćwiczenia na różnych sprzętach i maszynach i jeszcze miesiąc temu normalnie z nimi ćwiczyłam i to sporo bo w sumie od rana do wieczora później już sie bałam, że może za dużo i mnie szefowa posadziła w recepcji oj jak ja się nudziłam
no a od dzisiaj haj lajf hahahhaha nie będę robić nic o! i już tam nie wróce ;] A Ty Kochana mocno się przemęczasz w pracy ?10 dni bo tyle miałam globulek najlepiej całe opakowanie zużyć;-) Dopochwowe doustnych raczej nam nie dadzą bo mogą zaszkodzić;-)Ja mam tak samo, ja wolę poleżeć chwilę dłużej, bo jak szybko wstanę to zaraz mi słabo się robi
patrycja214 Kochana a długo leczyłaś to badziewie?A jakie leki dostałaś dopochwowe czy doustne?
O kurcze:-( Nas to zawsze coś dopadnieGucha90
Nie stresuj się jakimś grzybkiem - będzie ok.
Ja już swoje przeżyłam - jakieś 2 tyg. temu wyszła mi bakteria w moczu i w pochwie - poczytaj sobie - paciorkowiec typu B (groźna w ciąży) i oprócz tego dwa rodzaje grzybów w pochwie. Nadmieniam że cytologia tydzień wcześniej - I grupa i te grzyby to pewnie przez to że przyjmuję dopochwowo luteinę cały czas, a bakteria ponoć znajduje się w przewodzie pokarmowym i sobie przeszła. Dostalismy lekartwa razem z mężem, chociaż nie współżyjemy, ale doktorka mówi że skoro śpimy w jednej pościeli to on też bezwzględnie ma być leczony. Ja nie dostalam antybiotyku, a chyba juz się wyleczyłam, badanie ogólne moczu wyszło ok , a wcześneij było wpisane że bakrerie liczne.
Trzymam kciuki żeby teraz już nic Cie nie męczyło z tych paskudnych dziadostw
;-)
na szczescie położyłam się na boku i macica ' puścila'