Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeśli chodzi o biust - to w moim przypadku przed ciążą miałam rozmiar C - taki w porządku biust. Po rocznym karmieniu tak mi piersi sflaczały że szok i o rozmiar się biust zmniejszył. nie wiem czy tak jest w przypadku każdej dziewczyny - w moim może nie sama ciąża, ale karmienie negatywnie wpłynęło na biust (ale zwisa mi to i powiewa)chwile was same zostawić a później pół godziny nadrabiania
co do wagi to u mnie jeszcze jakieś 2-3 tygodnie temu to stała w miejscu a teraz ruszyła jak szalona prawie 3 kg do przodu a wszystko w brzuszek poszło i cycuchy już prawie 3 rozmiary większe w swój żaden się nie mieszczę a teraz pokupywałam staniki w rozmiarze E i obawiam się że i tak pod sam koniec i na karmienie to jeszcze większe mi wyrosną
a pytanie do dziewczyn już z doswiadczeniem jak to jest z tym biustem po ciąży wraca do pierwotnych rozmiarów czy zosataje trochę wiekszy?
Też z Poznania a hałas jest okropny!! Huczą i czasem jak rozmawiam przez telefon w domu to się zastanawiają znajomi, gdzie ja jestem, czy stoję na placu budowy?
Jak latają to tylko zamknięte okna a i tak słychać. Jak będzie dzidzia to pewnie budzić się będzie. A myśleliście o tym mieszkanku z family house w Czapurach? Fajne one są.
Dobra ja spadam bo jeszcze coś trzeba podjeść, zastanowić się w czym pójść do szkoły, wysikać się i znalezć kolczykiŻyczę Wam udanego dnia i wieczoru, ja zajrzę tutaj być może o 21:-- tylko proszę zlitujcie się z postami wiecie, że dla mnie max. to 3 strony, od 4 strony nie wiem o co chodzi
I o 15:05 3majcie kciuki za tą moją chemię, ale obiecujecie?:-) Buziaki ślicznotki
![]()
pierwsze z trzech...buziakiiiPrzed usunięciem nerki miałam lewatyw tyle, że nie zlicze nawet ale co do tej kwestii to Was pocieszę nie ma się czego bać! jak się wlewa płyn to nic nie czuć takie nawet lekko smyrające uczucie jest a później siadasz na kibelek i po prostu wszystko się ładnie wypłukuje to naprawdę nie jest takie straszne jak się wydajeSłyszałam , że już od tego odchodzą, ostatnio w rodzinie były 3 porody i żadna nie miała lewatywy , nawet się nie pytały czy chcą.
No i dobrze to musi być okropne - FUJ!!!!

Załatwione kciuki będą ściśnięte miłego popołudnia i tymczasem :*