reklama

Wątek główny

Też robię spaghetti i tez mam oryginalny włoski makaronik od teściowej bo pracuje we Włoszech to nam posyła włoskie specjały:-) A najbardziej uwielbiam jak nam daje kawę nescafe cappucinno smakuje jak prawdziwa kawa z mleczkiem i taaaaka duża pianka się robi tylko na razie mi nie wolno ze względu na magnez:-(
ja mam tez makaron od teściowej :-), do tego mam pomidory w puszce też od niej i oliwe najlepszą. Ja uwielbiam kawę mieloną sagafredo albo lavazza. jak mi sie teskni za kawą z ciśnieniowego ekspresu. mam taki ekspres ale teraz tylko maz z niego pije. Ja muszę sie zadowalać inką.
To capuccino też piłam, ale wole zrobione w ekspresie bo ja nie slodzę

reklama
Też robię spaghetti i tez mam oryginalny włoski makaronik od teściowej bo pracuje we Włoszech to nam posyła włoskie specjały:-) A najbardziej uwielbiam jak nam daje kawę nescafe cappucinno smakuje jak prawdziwa kawa z mleczkiem i taaaaka duża pianka się robi tylko na razie mi nie wolno ze względu na magnez:-(
Tez bym takie spagetti zjadła! MNIAM

Właśnie znalazłam namiary na doktora Mościckiego który usg 3d robi za 50 zl jeszcze dzisiaj zadzwonię i się umówie na przyszły tydzień to będzie 21/22 tydzień to szczeli nam drugie dokładne badanko;-):-)
Oooo to super ja się muszę dowiedzieć gdzie u mnie takie coś się wykonuje bo ja ostatnio na wszystko jestem "napalona" :-D

Hehe, mi też wyrosły na brzuchu maleńskie, jasne włoski. Trochę się zdziwiłam, ale Mój powiedział, że to żeby brzuch nie marzł ;-)

Też mam jakieś większe jasne owłosienie na brzuchu pewnie to przez nasze hormony
Oooo to przynajmniej nie jestem sama :-D no cóż jak to jest no normalne to niech sobie rosną ale normalnie miałam szok jak nie wiem co :-D

ja mam tez makaron od teściowej :-), do tego mam pomidory w puszce też od niej i oliwe najlepszą. Ja uwielbiam kawę mieloną sagafredo albo lavazza. jak mi sie teskni za kawą z ciśnieniowego ekspresu. mam taki ekspres ale teraz tylko maz z niego pije. Ja muszę sie zadowalać inką.
To capuccino też piłam, ale wole zrobione w ekspresie bo ja nie slodzę
Nie ma to jak specjały od teściowej:-D No własnie lavazza z takiego aluminiowego czajniczka mniam:-)

No 50zl! Aż sama nie wierzę ale szukałam opinii o tym lekarzu i USG 3D wykonuje super;-) Tylko trzeba dopłacić za zdjęcie i filmik ale to już kwestia 30-50zl więc już się robi 100zl;-) Tak czy inaczej myśle że warto tylko cięzko się dostać do niego bo dużo pacjentek ma:-( I tak nie mam wyboru to jedyny aparat 3D w mielcu najbliższy w Rzeszowie, Lublinie lub Krakowie więc na pewno skorzystam;-)

Ostatnia edycja:
Nie ma to jak specjały od teściowej:-D No własnie lavazza z takiego aluminiowego czajniczka mniam:-)

No 50zl! Aż sama nie wierzę ale szukałam opinii o tym lekarzu i USG 3D wykonuje super;-) Tylko trzeba dopłacić za zdjęcie i filmik ale to już kwestia 30-50zl więc już się robi 100zl;-) Tak czy inaczej myśle że warto tylko cięzko się dostać do niego bo dużo pacjentek ma:-( I tak nie mam wyboru to jedyny aparat 3D w mielcu najbliższy w Lublinie lub Krakowie więc na pewno skorzystam;-)
Nam teściwa przysyła konserwy miesne takie wołowe. Pycha, bo z miesa a nie mielonki, z galaretka ehhh rozmazyłam sie. do tego zawsze jest tuńczyk, łosoś w puszce, makarony, oliwa, a nawet malże.

my chyba bedziemy na tym USG w Krakowie. Tutaj jest tylko jeden lekarzi podobno idzie na ilosc nie jakośc. USG trwa 30 minut i płaci sie 150zł. a za płytke trzeba osobno dopłacić ok 50 zł.

reklama
Faktycznie Usg trójwymiarowe za 5 dyszek to jakos malo:-D
ciekawe czego sie czepic ..czy sprzet marny czy lekarz jakas porażka....bo taka cena....
Ja jestem zapisana na 4D we czwartek i zaplace 200zł...no ale to Warszawa a tu mam wrazenie wszystko jest drogie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry