Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Rechotka ahahahahahhahah! Ty jesteś Koieto niesamowita
tak się pytam bo na tym l4 to ja umrę z nudów i znalazłam kilka fajnych rzeczy ale nie wiem jak się zabrać za to np takie coś![]()
![]()
A tak wogole w pracy tez nikt nie wie ze jestem w ciazy bo zaraz bym juz nie mial pracy . Na szczescie pracuje z jedna polka ktora wie ze nestem w ciazy i jak mam jakas ciezsza prace to mnie zmienia ale to tabu w pracy - odliczam tylko tyg - i ciekam. Do pracy chodze ubrana jak lump i wogole nie czuje sie atrakcyjna - jakies stare dresy za duze koszulki mojego mysiora itp
Rechotku - masz racje ale co ja mam zrobic w tej sytuacji jak to nie tylko polki tak traktuja uwierz mi poza tym zalezy jeszcze jak kto tarfi . Ja tez mam czasami dola ale co bede robila w pol tutaj sie troche jeszcze pomecze jak wczesniej nie padne na morde. A najlepsze jest to ze ledwo wytrzymalam do piatku a menadzerka do mnie czy bym nie mogla w weekand przyjsc na noc na 12 godz......ja ze nie moge bo wyjezdzam na weekand
Dziewczyny mam was musze jakos dotrwac ide sobie odgrzac golabka zaraz wracam
Juz jestem - a mozecie mi poinstruowac jak moge wkleic suwaczek ale tak krok po kroku ja tego nie potrafie a juz tyle razy probowalam