Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wszystkiego naj naj najlepszego z okazji urodzinek.hej kochaniutkie;-) ja wchodzę tylko na sekundkę, bo dziś świetuje 25 urodzinki i mam urwanie głowy niby nic nie planowałam, ale rodzinka i psiapsiółki chcą wpaść na kawke;-);-) szkoda że wy tak daleko, dla was tez torta bym upiekła;-);-) widze że czeka mnie sporo czytania jak jutro wlecę, nie rozpisujcie sie za dużobuziii
Taki torcik zaserwowałam dzisiaj moim gościom do kawki, jak ktoś ma ochotę to zapraszam bo stoi jeszcze dużo w lodówce:-)
Dobreee...przynajmniej będziesz mogła sobie odpocząćNawet chłop mi isę śmiał ,ze dobrze, że tak wyglądam, to mnie o seks nei będzie męczył![]()

Dobreee...przynajmniej będziesz mogła sobie odpocząć
A ja właśnie namówiłam mojego Skarba, aby poczytał sobie gazety typu "Mama i ja" siedzi już 30 minut a mi się zaczyna nudzić po mału![]()

Dobreee...przynajmniej będziesz mogła sobie odpocząć
A ja właśnie namówiłam mojego Skarba, aby poczytał sobie gazety typu "Mama i ja" siedzi już 30 minut a mi się zaczyna nudzić po mału![]()
mój jedynie bierze jak idzie do wc, bo chyba wtedy ma najwięcej czasu...
Ale dalej siedzi jak na hawajach na hamaku więc nie zobaczyliśmy czy to chłopak na 100%:-
a potem byłam z Andrzejem w Nowym Sączu na lodach hehe teraz idę coś przekąsić i wracam do Was ! :-)Pysiu, no to twój Kochany cię pocieszył, nie ma jak to otucha od swojego facetaNajgorsze jest to, ze ma racje
![]()