Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tygrynko kochana wszystko bedzie dobrze będę za Was mocna trzymać kciuki nic się nie denerwuj musi byc dobrze.Hej dziewczyny pisze do Was z kom ze szpitala w Szczytnie..krwawienie sie zwiekszylo,grozi mi poronienie,leze na podtrzymaniu,malemu tetno wariuje.. Chyba to do mnie nie dociera.. Kasiorku sto lat!

Hej dziewczyny pisze do Was z kom ze szpitala w Szczytnie..krwawienie sie zwiekszylo,grozi mi poronienie,leze na podtrzymaniu,malemu tetno wariuje.. Chyba to do mnie nie dociera..
buziaki i trzymaj się kochana:-) Poozdrawiam wszystkie lutowe mamy! Ja mam termin na ok 11 lutego, mieszkam od 10 lat w Rzymie z moim mezem Wlochem. To bedzie nasz pierwszy dzidzius i bardzo to wszystko przezywamy!:-) Pozdrawiam serdecznie!

hej kochaniutkie;-) ja wchodzę tylko na sekundkę, bo dziś świetuje 25 urodzinki i mam urwanie głowy niby nic nie planowałam, ale rodzinka i psiapsiółki chcą wpaść na kawke;-);-) szkoda że wy tak daleko, dla was tez torta bym upiekła;-);-) widze że czeka mnie sporo czytania jak jutro wlecę, nie rozpisujcie sie za dużobuziii
spóźnione, ale szczere:-) STO LAT STO LAT!!!!
pogoda tak piękna jak w niejeden weekend w lecie nie była
od samego rana mieliśmy gości i cały dzionek spędziliśmy na dworze:-) czułam się rewelacyjnie, a na dodatek tyle zjadłam, że ho ho:-)
A jak tam Wasze poniedziałkowe samopoczucie Śnieżynki???:-)
A w czwartek na 8:00 mam wizytę w sprawie mojego grzybka, dowiem się szczegółowo co to za świństwo siedzi we mnie. Co do tej sukienki, którą przymierzałam w sobotę. Stwierdziłam, że jednak jej nie wezmę:-(Ona na brzuszku leżała jak bum cyk cyk, była w sam raz a kto wie czy ja bym się w nią zmieściła za 4 tygodnie? W górze to pewnie i tak, bo pod paszkami miałam jeszcze luz, ale w brzuchu? Kurcze sama już nie wiem, jak ją zobaczyłam to chwilowo poczułam się jak na ślubie
Dlatego we środę Skarbek załatwił sobie wolne i ostatecznie jedziemy coś kupić. Chyba, że nic nie będzie, to wezmę tamtą, najwyżej brzuszek zostawię w domku
Sama już nie wiem naprawdę...Pokażę wam krój podobnej sukienki, i może wy mi pomożecie i pomyślcie, za 4 tyg. mogłabym już w podobną sukienkę nie wejść?Tylko że ta "moja" jest zakładana na szyję i jest troszeczkę luzniejsza, bo ta na zdjęciu to już w ogóle jest obcisła. Doradzcie...Hej dziewczyny pisze do Was z kom ze szpitala w Szczytnie..krwawienie sie zwiekszylo,grozi mi poronienie,leze na podtrzymaniu,malemu tetno wariuje.. Chyba to do mnie nie dociera.. Kasiorku sto lat!
Ale super!!!To już masz dużego Synusia!
Rośnie jak na drożdżach chyba po rodzicach;-):-)
hmmm ale kurde nie mogę się doczekać przyjścia na świat mojego bąbelka :-)
Poozdrawiam wszystkie lutowe mamy! Ja mam termin na ok 11 lutego, mieszkam od 10 lat w Rzymie z moim mezem Wlochem. To bedzie nasz pierwszy dzidzius i bardzo to wszystko przezywamy!:-) Pozdrawiam serdecznie!

Dzień Dobry Śnieżynki:-) Nadaje do Was już z pracy;-) Kruszynka już od rana mnie kopieAle noc miałam kiepską same koszmary mi się śniły:-( Tragedia:-( Ale dzisiaj śliczna pogoda może humorek mi się poprawi;-) miłego przedpołudnia dziewczyny
![]()
) ale mnie żal jest tak Ciebie, że Ty się kisisz w tej pracy !
Idź jeszcze póki taka ładna pogoda:-) Buziaczki, a koszmary olej :* ! 
Wiesz ja tak samo boję się porodu, strasznie, jeszcze chyba to do mnie nie dociera, że za ponad 4 miesiące będę na porodówcePati dziękuję, ale coraz bardziej do tego przeraża mnie jak to będzie bolałohmmm ale kurde nie mogę się doczekać przyjścia na świat mojego bąbelka :-)
...
Słońce kiedy Ty idziesz na to L4 ? bo albo pominęłam albo jestem niezła skleroza (aż głupio mnie pytać) ale mnie żal jest tak Ciebie, że Ty się kisisz w tej pracy !
Idź jeszcze póki taka ładna pogoda:-) Buziaczki, a koszmary olej :* !
![]()
A powiem Ci że nie wiem kiedy na L4 pójdę
Bo w sumie siedzę przy komputerze te 8 godzin (czytaj na BB
) w domu bym się zanudziła tylko przy komputerze i tv a tak to ani sprzątać, bo mam czyściutko po weekendzie;-):-) Ani co, a tak czasem zrobię jakiś raport, poplotuje z koleżanką;-)
I z Wami jestem, więc jest git
Ale tak szczerze to jeszcze 3 tygodnie i chyba sobie odpuszczę i będę siedzieć w domku i od rana pidżama party
Jeszcze tak jestem zorganizowana że nawet nie wiem kiedy mi się zajęcia na uczelni zaczynają
Dlatego jeszcze te 3, 4 tygodnie i potem już tylko oddam się dokształcaniu może i Kruszynce się udzieli

A Ty Ilonka też zaczynasz kolejny rok czy robisz jakąś przerwę?