...Ja mam taki problem (nie wiem czy Ci w czymś pomogę) , ale zauważyłam śluz, którego jest dużo więcej niż na przykład z poprzednich miesięcy ciąży... Też używam wkładek, ale to na 100% śluz - nie mocz....
Mam to samo

Ale ostatnio miałam zapalenie i po tym zapaleniu miała mi się zmniejszyć ilość śluzu, a tu dupa dużo tego i też używam wkładek
Ciągle się tu gubię tyle piszecie...
Poza tym... czuję się jakaś taka ignorowana... 
Kochan ręczę Ci 80% się tu może pogubić

Dziewczyny tu tak nawijają, że masakra, ja czasem opuszczam pare postów, bo nawet siły nie mam czytać, tyle tego, wchodzę dzisiaj a tu 13 stron...
kochane...wlasnie dostalam lekkiego brunatnego plamienia

dzwoniloak do lekarza, kazal wziac 2 no-spy, rano tez i o 9 byc u niego....bo przyjmuje od rana...
boje sie,,,,co to moze byc???? strasznie boje sie o synka....
Będzie dobrz enie martw się Kochana
Hej Laseczki, ja od 6 nad ranem na nogach i do tego znów 200km za mną, a jutro o 7 znów muszę jechać do dziekanatu itp.czyli kolejne 200km więc chciałam napisac, że myślę o Was

i tęskni mi się za ploteczkami :-) jutro mam nadzieję, że wieczorem dam radę chociaż troszkę nadrobić... Buziaki, Trzymajcie się cieplusio !!!!!!!!!!
Ilonka już się martwiłam o Ciebie bo znikłaś jak kamfora

Powodzenia w Rzeszowie;-)
jak ja wam zazdroszcze tez bym sie chciala poudzielac , pozwierzac , pogratulowac cieszyc sie na bierzaco waszym szczesiem ale czas nie pozwala - ciagle tylko pracuje nie mam juz na prawde sily .( chcialabym jeszcze 7 tyg popracowac i juz isc szykowac sie do narodzin mojej milenki / jasia ... Wiecie co zrobilam - do tychczas chodzilam ubrana do pracy jak worek kartofli wyciagnety z piwnicy .mialam strasznego dola nie czulam sie nieatrakcyjnie i wogole (hustawka nastrojow) ale kto czuje sie atrakcyjnie w zbobrowanych , starych spodniach dresowych i rozciagnietych koszulkach mojego trutnia - teraz powiedzialam mam to w d... Nawet jak mnie wyrzuca z pracy ( nikt nie wie o moim stanie) to mam wieksze ambicje po porodzie znajde sobie inna . I czuje sie swietnie mimo ze brzuszek juz wystaje ale ze jestem troche obszerniejsza ludzie moga myslec ze przytylam.)
Mam to samo wszyscy się domyslają, ale nikt nie powie mi wprost, albo nikt nie zapyta tylko dupe obrabiają i mam to gdzieś... Siedzę tu codziennie po 8 godzin, bo jestem na stażu, normalny wymiar pracy a płaca 700zł

za miesiąc przysługują mi tylko 2 dni wolnego, a potem żadnego macierzyńskiego, wykorzystują jak mogą

Czekam do przyszłego piątku i spieprzam stąd na l4 przynajmniej trochę kasy wpadnie do portfela co miesiąc to jedyny plus całego tego stażu;-)
Dzien dobry kochane...
przez noc bylo lepiej, dzis rano znowu male plamienia...dobrze, ze zaraz ide do doktora, mam nadzieje, ze uda mi sie jakos wcisnac miedzy umowione pacjentki....
Prosze, trzymajcie za nas kciuki...zeby wszystko bylo dobrze...
odezwe sie jak wroce....i zdam relacje z tego, co powiedzial doktor....
milego dnia kochane...
Trzymam kciuki daj od razu znać co i jak;-)
Anisen trzymaj się Kochana i nie daj się nerwom;-) Teraz ciężko cokolwiek znaleźć ale mam nadzieję że coś fajnego znajdziecie

zazwyczaj tak jest jak się pieprzy to wszystko:-( My dziś idziemy kupić jakąś małą sofe do domu i po pralkę, lodówkę najwyższy czas i będziemy sie przeprowadzać

Tylko internetu tam nie ma:-( Ale myślę że mój sprytny mąż coś już wymyśli

Ja już w pracy odliczam dni do wizyty, prezesa nie ma i nie mam jak mu powiedzieć o tym, że idę na zwolnienie, ach... krew mnie zalewa z tym wszystkim...