• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

Dzien dobry kochane...
przez noc bylo lepiej, dzis rano znowu male plamienia...dobrze, ze zaraz ide do doktora, mam nadzieje, ze uda mi sie jakos wcisnac miedzy umowione pacjentki....

Prosze, trzymajcie za nas kciuki...zeby wszystko bylo dobrze...
odezwe sie jak wroce....i zdam relacje z tego, co powiedzial doktor....

milego dnia kochane...

reklama
No i poczytałam Was i mam mętlik w głowie bo zapomniałam co komu by odpisać :-(
Kalina u gina na pewno wszystko dobrze dziś będzie :tak: daj znać co i jak jak wrócisz :)
Dziękuję Dziewczynki, że cieszyłyście się razem ze mną, że mój Ukochany wraca ponad miesiąc wcześniej niż było planowane :) Jak już wróci będę mogła w końcu pomarudzić jaki to on niedobry jest chociaż nie jest ale przynajmniej będę miała na kogo zwalać wine za swój nastrój hahahhha
I obiecuję, że już będę tu z Wami na bieżąco ;-)
Aaaa i wskoczył mi dziś 20 tydzień :-) będę świętować to soczkiem ( choć i tak wiem, że to prawie na 100% 23 tydzień :P ale cóż niech będzie jak jest:-D )

Witajcie Mamusie:) no ja sie ciesze,bo nareszcie mam dobry internet (hurraa!);) i bede mogła byc na bieżąco,a nie z doskoku;) u mnie dzisiaj pogoda straszna,całą noc lało i teraz też leje wiec dzisiaj chyba dzień lenia sobie robie:-Dmiłego dzionka życzymy;);-)

...Ja mam taki problem (nie wiem czy Ci w czymś pomogę) , ale zauważyłam śluz, którego jest dużo więcej niż na przykład z poprzednich miesięcy ciąży... Też używam wkładek, ale to na 100% śluz - nie mocz....
Mam to samo:szok: Ale ostatnio miałam zapalenie i po tym zapaleniu miała mi się zmniejszyć ilość śluzu, a tu dupa dużo tego i też używam wkładek:sorry:
Ciągle się tu gubię tyle piszecie...

Poza tym... czuję się jakaś taka ignorowana... :(
Kochan ręczę Ci 80% się tu może pogubić:-D Dziewczyny tu tak nawijają, że masakra, ja czasem opuszczam pare postów, bo nawet siły nie mam czytać, tyle tego, wchodzę dzisiaj a tu 13 stron...:szok:
kochane...wlasnie dostalam lekkiego brunatnego plamienia :( dzwoniloak do lekarza, kazal wziac 2 no-spy, rano tez i o 9 byc u niego....bo przyjmuje od rana...

boje sie,,,,co to moze byc???? strasznie boje sie o synka....
Będzie dobrz enie martw się Kochana:sorry:
Hej Laseczki, ja od 6 nad ranem na nogach i do tego znów 200km za mną, a jutro o 7 znów muszę jechać do dziekanatu itp.czyli kolejne 200km więc chciałam napisac, że myślę o Was :-p i tęskni mi się za ploteczkami :-) jutro mam nadzieję, że wieczorem dam radę chociaż troszkę nadrobić... Buziaki, Trzymajcie się cieplusio !!!!!!!!!!
Ilonka już się martwiłam o Ciebie bo znikłaś jak kamfora:-p Powodzenia w Rzeszowie;-):tak:
jak ja wam zazdroszcze tez bym sie chciala poudzielac , pozwierzac , pogratulowac cieszyc sie na bierzaco waszym szczesiem ale czas nie pozwala - ciagle tylko pracuje nie mam juz na prawde sily .( chcialabym jeszcze 7 tyg popracowac i juz isc szykowac sie do narodzin mojej milenki / jasia ... Wiecie co zrobilam - do tychczas chodzilam ubrana do pracy jak worek kartofli wyciagnety z piwnicy .mialam strasznego dola nie czulam sie nieatrakcyjnie i wogole (hustawka nastrojow) ale kto czuje sie atrakcyjnie w zbobrowanych , starych spodniach dresowych i rozciagnietych koszulkach mojego trutnia - teraz powiedzialam mam to w d... Nawet jak mnie wyrzuca z pracy ( nikt nie wie o moim stanie) to mam wieksze ambicje po porodzie znajde sobie inna . I czuje sie swietnie mimo ze brzuszek juz wystaje ale ze jestem troche obszerniejsza ludzie moga myslec ze przytylam.)
Mam to samo wszyscy się domyslają, ale nikt nie powie mi wprost, albo nikt nie zapyta tylko dupe obrabiają i mam to gdzieś... Siedzę tu codziennie po 8 godzin, bo jestem na stażu, normalny wymiar pracy a płaca 700zł:confused2:za miesiąc przysługują mi tylko 2 dni wolnego, a potem żadnego macierzyńskiego, wykorzystują jak mogą:confused2: Czekam do przyszłego piątku i spieprzam stąd na l4 przynajmniej trochę kasy wpadnie do portfela co miesiąc to jedyny plus całego tego stażu;-)
Dzien dobry kochane...
przez noc bylo lepiej, dzis rano znowu male plamienia...dobrze, ze zaraz ide do doktora, mam nadzieje, ze uda mi sie jakos wcisnac miedzy umowione pacjentki....

milego dnia kochane...
Trzymam kciuki daj od razu znać co i jak;-)
Anisen trzymaj się Kochana i nie daj się nerwom;-) Teraz ciężko cokolwiek znaleźć ale mam nadzieję że coś fajnego znajdziecie:tak: zazwyczaj tak jest jak się pieprzy to wszystko:-( My dziś idziemy kupić jakąś małą sofe do domu i po pralkę, lodówkę najwyższy czas i będziemy sie przeprowadzać:-D Tylko internetu tam nie ma:-( Ale myślę że mój sprytny mąż coś już wymyśli:-D
Ja już w pracy odliczam dni do wizyty, prezesa nie ma i nie mam jak mu powiedzieć o tym, że idę na zwolnienie, ach... krew mnie zalewa z tym wszystkim...

tygrynko ciesze sie ze wrocilas do zdrowia caly czas myslalam o tobie nawet rozmawialam z przyjaciloka o tobie - zdrowka zyczymy

no ładnie, obgdywałyście mnie, no no :P

jak ja wam zazdroszcze tez bym sie chciala poudzielac , pozwierzac , pogratulowac cieszyc sie na bierzaco waszym szczesiem ale czas nie pozwala - ciagle tylko pracuje nie mam juz na prawde sily .( chcialabym jeszcze 7 tyg popracowac i juz isc szykowac sie do narodzin mojej milenki / jasia ... Wiecie co zrobilam - do tychczas chodzilam ubrana do pracy jak worek kartofli wyciagnety z piwnicy .mialam strasznego dola nie czulam sie nieatrakcyjnie i wogole (hustawka nastrojow) ale kto czuje sie atrakcyjnie w zbobrowanych , starych spodniach dresowych i rozciagnietych koszulkach mojego trutnia - teraz powiedzialam mam to w d... Nawet jak mnie wyrzuca z pracy ( nikt nie wie o moim stanie) to mam wieksze ambicje po porodzie znajde sobie inna . I czuje sie swietnie mimo ze brzuszek juz wystaje ale ze jestem troche obszerniejsza ludzie moga myslec ze przytylam.)

jak będziesz w domu, to będziesz z nami na bieżąco, spokojnie :) jak Cię wyrzucą z pracy to potem będziesz szukała innej, lepszej, bardzo mi sie podoba takie podejście!! jeśli nie chcesz podkreślać brzuszka w pracy, rób to potem, w domu, na zakupach, a od razu poczujesz się szczęśliwsza :)

dziewczyny nawet jak termin mi sie zmieni to to nie zamierzam opuszczac tego forum za nic, sila mnie tez nie wezmiecie no chyba ze na zamkniete nie wpuscicie.... Dziewczyny nie zapominajcie o mnie - jak mnie nie ma to nie znaczy ze sie nie interesuje , tylko po prostu nie mam czasu ale nadrabiam skrzetnie to co piszecie , obiecuje ze jak juz nie bede pracowala to ja juz zaczne was porzadnie nekac - zobaczycie - pozdrawiam was wszystkie trzymajcie sie cieplo -

mi też przepowiadają, że na styczeń mam się szykować, ale w życiu nie zamierzam stąd spadać i Was bez opieki zostawiać :D nawet suwaczka nie chce mi się regulować :D

Dzien dobry kochane...

milego dnia kochane...

leć leć kochana, czekamy na DOBRE wieści, a jak coś to pisz smska!!!

Ostatnia edycja:
Dzien dobry kochane...

milego dnia kochane...
\
Witam
Trzymam mocno kciuki żeby było ok.

A ja jestem po wczorajszej wizycie. Poszłam wyluzowana, bo wyniki badań w porządku, a tu doktorka stwierdziła że mi się stawia macica (twardnieje brzuch - to są skurcze macicy i rzeczywiście miała rację skubana - pomimo przyjmowania magnezu twardnieje mi). Przyjmowałam magnez 3 razy dziennie po 1 tabl. więc mi kazała zwiększyć na 6 TABLETEK DZIENNIE, A JAK NIE POMOŻE TO SZPITAL I KROPLÓWKI Z MAGNEZEM.Kurcze nie chce iść do szpitala, zwłaszcza że dziecko muszę zostawić w domu. Na szczęście szyjka macicy zamknięta. No i nagadała mi że mam polegiwać i że moja ciąża to ciąża bardzo wysokiego ryzyka.
Na koniec dodała że mnie chyba skieruje do szpitala na patologię ciąży na badania, a jak już dotrwamy do końca to mnie będzie chciała wcześniej położyć do szpitala przed terminem porodu - przypuszczam więc że mój dzidziuś urodzi się nie 10 lutego, ale gdzieś na początku lutego (bo i tak to będzie cesarka).
Zaraz nadrabiam co się wczoraj działo.

Dzien dobry kochane...

milego dnia kochane...

kalina kciuki to od wczoraj sa zaciśnięte, takze nawet nie musiałaś dzisiaj o tym przypominać. Czekamy na wieści.

\
Witam
Trzymam mocno kciuki żeby było ok.

A ja jestem po wczorajszej wizycie. Poszłam wyluzowana, bo wyniki badań w porządku, a tu doktorka stwierdziła że mi się stawia macica (twardnieje brzuch - to są skurcze macicy i rzeczywiście miała rację skubana - pomimo przyjmowania magnezu twardnieje mi). Przyjmowałam magnez 3 razy dziennie po 1 tabl. więc mi kazała zwiększyć na 6 TABLETEK DZIENNIE, A JAK NIE POMOŻE TO SZPITAL I KROPLÓWKI Z MAGNEZEM.Kurcze nie chce iść do szpitala, zwłaszcza że dziecko muszę zostawić w domu. Na szczęście szyjka macicy zamknięta. No i nagadała mi że mam polegiwać i że moja ciąża to ciąża bardzo wysokiego ryzyka.
Na koniec dodała że mnie chyba skieruje do szpitala na patologię ciąży na badania, a jak już dotrwamy do końca to mnie będzie chciała wcześniej położyć do szpitala przed terminem porodu - przypuszczam więc że mój dzidziuś urodzi się nie 10 lutego, ale gdzieś na początku lutego (bo i tak to będzie cesarka).
Zaraz nadrabiam co się wczoraj działo.
:szok: Oby Ci to minęło i żebyś nie musiała iść do szpitala:-(

Dzien dobry kochane...

milego dnia kochane...
Kalinko nie martw sie napewno wszystko bedzie dobrze! Trzymamy kciuki! I koniecznie napisz po wizycie!

Ja tylko wpadłam na chilke choc nie spie juz długo(jakos nie moglam) bo zaraz lece do gina na wizyte! Odezwe sie jak wroce mam nadzieje ze wszystko bedzie ok i dzidzia pokaże co ma miedzy nożkami! :-)

reklama
Kalinko nie martw sie napewno wszystko bedzie dobrze! Trzymamy kciuki! I koniecznie napisz po wizycie!

Ja tylko wpadłam na chilke choc nie spie juz długo(jakos nie moglam) bo zaraz lece do gina na wizyte! Odezwe sie jak wroce mam nadzieje ze wszystko bedzie ok i dzidzia pokaże co ma miedzy nożkami! :-)
Na pewno wszystko ok:tak::-) czekamy na wieści:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry