Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
KOCHAM WAS NORMALNIE WAS KOCHAM!!!!
Idę już do wyra, pipkę wymoczę, uszy o wannę ze trzy razy (powinno wystarczy Gucha nie?) uspokoję Głodzillę bo czuję uszami wyobraźni jak wrzeszczy "Matka żryyyyyć" , może jakieś małe bzykanko i grzecznie podreptać lulu
Baaaaaj
KOCHAM WAS NORMALNIE WAS KOCHAM!!!!
Idę już do wyra, pipkę wymoczę, uszy o wannę ze trzy razy (powinno wystarczy Gucha nie?) uspokoję Głodzillę bo czuję uszami wyobraźni jak wrzeszczy "Matka żryyyyyć" , może jakieś małe bzykanko i grzecznie podreptać lulu
Baaaaaj

Witam sliczne brzuchatki!
Ja niedawno co wrocilam z parcy mam dzis straszny dzien niedosc ze pogoda okropna to jestem strasznie zla bo coraz czesciej dopda mnie wizja problemow finansowych a tu tyle wydatkow sie szykuje (tak to jest jak sie nie umie zadzic pienizkami) a tu tyle rzeczy dla dziecka trzeba kupic:-( :-(
Dotego od dwoch dni staramy sie wymyslic imie dla naszego chlopaka i nic nam sie wspolnie nie podoba mi to ogolnie sie podabaja imiona tylko dla dziewczynek! Masakra
Zjem sobie cos słodkiego to moze poprawi mi to humor :-(
Kochana....to kartkę z napisem na drzwiach : "Rezerwejszyn baj Tygrynka" mam ściągać? Chyba, że rezerwowo zostawić.... :-):-)

Chodzi o serie powiesci Terry Pratcheta - mistrza humoru. Ciezko okreslic co to za gatunek literacki - niektorzy mowia ze fantastyka ale dla mnie pratchet to pratchet - jedyny w swoim rodzaju. Bosko sie czyta i gwarancja miliona usmiechow, smiechow, a nawet posikania sie![]()