Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witajcie mamusie, po malej nieobecności spowodowanej nadmiarem pracy .
Co do prasowania, to my oboje lubimy prasować i nie ma z tym problemu. Mój Tomek jest w tym świetny . bez róznicy czy to jegom koszula czy Jacka bluzka. Dobrze mi ;D.
A ja tutaj prawie nic nie prasuje, chyba ze cos sie tego strasznie domaga, bo prostu nie ma ku temu warunkow. Zjadlam sama obiad bo maz jeszcze w pracy po godzinach a potam idzie na 3 godziny na kurs prawa jazdy, tak wiec do 19.30 jestem sama, juz jakies doly lapie z tej samotnosci, chyba zaczne sama do siebie gadac.
osinka i ja dolaczam sie do zyczen imieninowych i wszystkiego co najlepsze
Jesli chodzi o prasowanie to brrrrrrrrrrrrrrrr dla mnie to kara wielka kara,zreszta zadko prasuje maz mnie wyrecza bo ja wszystko przypalam,i koszuli zadnej mi nie da jak wypalilam na plecach dziure ;D(to byl moj taki chwyt,zeby wymigac sie od prasowania do konca zycia :laugh:-nieswiadomy oczywiscie)
A mam pytanko boli mnie troszke glowa i jak ja poruszam to mocniej boli,czyzby rozum mi uciekal?a tak na powaznie to od cisnienia tak moze byc?przed ciaza w ogole nie wiedzialam co to bol glowy