reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wątek główny

Ahhh...tylko moja cierpliwosc ma granice... I jeszcze hasla pod tytulem ze wszystko to moja wina itd.A najbardziej mnie rozwalil jak przyszedl sie pogodzic i stwierdzil ze wyswiadcza mi przysluge...no ja pier...

reklama
felqua ;D ;D ;D ;D ;D ;D Typowo męskie podejście. Poobija się w łóżku, Tobie przejdzie a on może się skupi i zrobi co ma zrobić. A Ty za wieszanie lamp się nie tylkaj - NIE WOLNO!

;D dobre :)
mojemu powinno oberwać się za to, że 2 dni nie umył łazienki - ale daruję, bo gary od obiadu stoją ;)
od zapachu płynów do WC szarpie mnie i nie mogę nic w łazience umyć :( (w sumie dobrze hihihi)

kasiula matula mezyk w irlandii i to 3 miechy.................ale sie zdziwi ze taki grubasek jestem hehehehe

feluga ja z moim mam tak samo........tylko ze 2 dni u mnie trwaja tydzien,a jak mu przypominam to slysze "nie marudz" i slowo "jutro"-czyli jutro bedzie jutro i tak w kolko macieja.............echhhhhhhhhhhhhh a jak oni cos chca to zara byc musi.....

No od forum to ja jestem uzalezniona i od netu w ogole,teraz jak wroci to bedzie wojan na bank

A i za duzo nie piszcie zebym za bardzo w tyle nie byla ;)

Np patrzcie, patrzcie, ja myslalam, ze tylko mojego doprosic sie nie moge o zrobienie czegos i musze nieraz kilka dni powtarzac :p A tu widze, ze to normalne u facetow ;) W takim razie wolalabym zeby moja dzidzia byla dziewczynka :)

reklama
Do góry