reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
sylwia532 pisze:
zona ale dzidzi nic sie nie stalo?

Mezyk juz w polsce o cho9lirka jak podniecona jestem ;D

A dzwonilam do gina i pytalam sie o usg 3d-u mnie kosztuje 100zl z dokladna analiza plodu i nagraniem 5min.filmu,musze sie umowic,a najlepiej to w ktorym tyg.isc?

20-22 tydzień :)

reklama
kasiula matula nie bedzie za pozno,dzwonilam drugi raz i powiedzial ze robi sie je 21-30 tyg,wiec sie sprez bo chyba warto,taka fajowa pamiatka jak za 20 lat moje dzidzi obejrzy siebie film pt. "u mamusi w brzuszku"

A ja co chwila sie przebieram raz w to raz w to raz w tamto juz chyba ze 20 razy,na glowe dostaje ;D,chce jakos piknie wygladac

ANIK78 pisze:
Żona pisze:
tak, teraz juz w miare dobrze, spadlam ze schodow na uczelni, i rzepke mam wybita, wsadzili mi noge w gips i jestem uziemion:(

Bardzo nam przykro :(, mężem się nie martw, bo pewnie jeszcze dzisiaj przyleci do Ciebie z kwiatami :)

chyba nie przyleci..poklocilismy sie juz kilka dni temu, od tego czasu nawet nie nie odzewal, w miedzyczasie bylam u gina, to zawet sie malutka nie zainteresowal, czy wszystko w porzadku:(

Żona to ja Ci bardzo współczuje...bo mój to ze mną na wszystkie wizyty chodzi do ginka...a nawet jak ma służbę 24 godzinną to szuka zastępstwa i leci razem ze mną...

Mam nadzieje ,że jednak będzie dobrze

reklama
zona a moze ty sie odezwij...........czasem trzeba isc na ugode w tej sytuacji jak jest dzidzius w brzuszku to tym bardziej maz nie powinien sie unosic honorem mimo wszystko w jakikolwiek sposob bys go nie urazila to nie powinien tak postapic.......odezwij sie pierwsza i porozmawiajcie bo tylko rozmowa moze tu pomoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry