reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wątek główny

witam
pierwszy raz jestem na forum, po kilkunastu minutach udało mi sie zalogować i mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego grona . jestem juz drugi raz "przy nadziei" i szukam dziewczyn w podobnej sytuacji Jak sobie radzicie? czy macie już jedną mała istote baardzo absorbująca? moja Ola skończy niedługo półtoraroku i to istne żywe sreberko które potrafi zamęczyć i ciągle kładzie sie na moim brzuchu mimo że wie że tam jest dzidzi to niewiele sobie z tego robi!! może chce juz nawiązywać bliskie więzi z bratem albo siostrą!

reklama
kaśka - ja te biorę żelato to co ty i mam je zażywać 1 raz dziennie przed posiłkiem, najlepiej pół godziny, niestety zapominam trochę ;)

Cześć Mamaoli. Ja też jestem nowa na forum. Tak jak Ty mam już jedną pociechę, ale ona jest dużo starsza od Twojej. W marcu, kiedy urodzi się dzidziuś, bedzie miała 10 lat. Bardzo się cieszy, bo od dawna chciała mieć rodzeństwo. Pozdrawiam!!

A u mnie znowu odezwaly sie nerki i te cholerne kamienie, znowu cos sie zanosi ze kolejnego urodze. Jutro ide do swojej ginekolog zeby powiedziala mi co mam robic. Jakos w ciazy czuje sie bardziej bezradna w kontaktach z lekarzami, niz to bylo przed ciaza.Na uczelni latam do kazdego profesora i doktora zalatwic sobie tok indywidualny studiow. Wczoraj okazalo sie ze nie jestem jedyna w ciazy na roku- moja kolezanka jest w 3 miesiacu, ale tak ja ja tez sie z tym nie ujawnia na razie. Od marca wezme sobie dziekanke, bo jakos nie widze pisania pracy i obrony z noworodkiem ( a poza tym jestem takim leniuchem i wcale nie chce mi sie zabierac za pisanie magisterki, w ogole nic mi sie nie chce).

czesc Mokatte, troszke Ci zazdroszcze bo Twoja starsza córka napewno Ci pomoże, moja pewnie też - lubi małe dzidziusie, których ostatnio w mojej rodzinie sporo przybylo ( w tym roku w sumie pięcioro!!) przytula sie do takiego maleństwa i woła " a gii!" tylko czasem troche za mocno sie przytula :)

reklama
Agao jak to dobrze wiedziec ze nie jestem jedyna ktorej sie nie chce pisac...Ja w ogole nie cierpie pisac, nie mam do tego polotu i kazda praca semestralna to dla mnie katorga.

Do góry