reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wątek główny

reklama
agao to już pewne że chłopak? kiedy robiłaś usg?
ja w niedziele poszłam na taka akcje dla ciężarnych gdzie miedzy innymi można było zrobić bezpłatnie usg no i razem z moim tacy ciekawi wpatrywaliśmy sie w ten monitor..
a lekarz jakis bardzo zmęczony był i mówi że chyba dziewczynka ale on nie powie napewno bo sie zasłania nogami!! w przyszłym tygodniu idziemy już na usg do szpitala, ciekawe czy mały(a) odsłoni nogi :)

mamaoli myślę że pewne byłam u mojego lekarza na zwykłym usg w 13 tyg i powiedział że na 90% chłopak, potem na 3d u innego lekarza a raczej lekarki w 17 tyg i powiedziała że na 100% chłopak i ostatnio 3 listopada w 22 tygodniu i potwierdziła chłopaka

zresztą sama zobacz wejdź na NASZE USG strona chyba 42 albo 41 są 3 zdjęcia a to najniżej z płcią

Wrocilam od ginki. Wszystko jest ok. Serduszko slyszalam.
Ale wiecie co moja kumpela wlasnie mi wyslala zdjecia anorektyczek. Nie ma to jak ciezarnej poprawic nastroj:) Chociaz szczerze mowiac te laski naprawde straszne.

witam nowe mamuśki...

mamaoli, mam Piotrka, który skończył właśnei 1,5 roku... diabeł mały, wcielony...

felqua- wspólczuję, zam ten ból

Kati, no to troche spokoju...

Wcale sie nie obzarlam a czuje sie taka pelna :(,zle mi sie oddycha sapie jak lokomotywa...................a moj chlop znowu gdzies wyprul w teren

reklama
Cześć dziewczynki, ja tylko na chwilkę, bo inaczej mąż mnie rozerwie :). Przeziębiłam się ostatnio i wczoraj wieczorem bardzo źle się czułam, miałam 38.6, dreszcze i bolące gardło, wzięłam tylko Rutinoscorbinx2. Dzisiaj z rana pobiegłam na umówioną wizytę do Instytutu Hematlogii, wyniki krwi lepsze, płuca czyste, ale mam leżeć, wygrzewać się i dużo pić + płukać gardło roztworem z ciepłej wody i sody, a na koniec włożyć w usta plasterek cytrynki. Teraz mam tylko stan podgorączkowy... Jutro poczytam Wasze wiadomości, teraz serdecznie Was pozdrawiam i głaszczę Wasze brzusie :)

Do góry